NaslovnicaVijestiPONUDA PRIHVAĆENA: Jedan od najboljih igrača Chelseaja odlazi na Old Trafford?

PONUDA PRIHVAĆENA: Jedan od najboljih igrača Chelseaja odlazi na Old Trafford?

Manchester United izgleda da je napravio veliki proboj u njihovoj potjeri za jednog od najvećih prioriteta Jose Mourinha na ljetnom prijelaznom roku.

PONUDA PRIHVAĆENA

CaughtOffside shvaća da su Crveni vragovi postigli osobni ugovor sa krilnim igrače Plavaca Willianom oko njegovog prelaska na Old Trafford nakon dugih špekulacija koje ga povezuju sa klubom.

Willian je dugogodišnji favorit menadžera Jose Mourinha, koji ga je potpisao tijekom svog vremena u Chesleaju i koji ga je želio dovesti prošlog ljeta.

Tom prigodom, Manchester United nije potpisao Williana, već se usredotočio na unosni transfer jednog starog favorita Jose Mourinha, Nemanju Matića, dok se Srbijanac pokazao kao veliki hit u Manchester Unitedu.

Mourinho je oduševljen što se ponovo susreće sa svojim starim igračen nakon što se muči sa igračima poput Paul Pogbe, gdje je Francuz dokazao da je najnoviji na listi velikih imena koji se nisu baš dobro pokazali pod vodstvom Jose Mourinha.

[su_bonus]

Willian je, međutim, poput Matića koji zna kako zadržati Mourinha sretnim i ispunjava sve njegove zatjevne zadatke, a CaughtOffside je razumio da se sada klubovi samo trebaju dogovoriti oko naknade.

To bi moglo i dalje biti kamen spoticanja, jer će prvak Premier lige bez sumnje izgubiti ključnog igrača, ali će biti pod povećanim pritiskom da to učine ako se ne kvalificiraju za Ligu prvaka sljedeće sezone.

58 milijuna funti bi moglo biti dovoljno za uvjeravanje Chelseaja da proda Brazilca i misli se da će Mourinho rado platiti te novce, iako će biti teško nagovoriti odbor da plati tolike novce za igrača koji puni 30 godina.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Ipak, smatra se da je Mourinho uvjeren da je Willian igrač koji mu je potreban u momčadi, nakon što je nedavno navodno izgubio interes u Ivana Perišića i Gareth Balea, dok se Alexis Sanchez pokazao kao razočarenje nakon dolaska iz Arsenala u siječnju.

Objavljeno je da se Willian dogovorio za ugovor vrijedan osam milijuna funti godišnje, a potpisat će ga na četiri godine, što je poboljšanje u odnosu na njegov ugovor na Stamford Bridgeu. To će iznositi oko 32 milijuna funti plaća dok će također platiti 58 milijuna funti Chelsaeju, tako da ukupno ulaganje u Williana iznosi oko 90 milijuna funti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!