NaslovnicaVijestiPONUDA SPREMNA: Real Madrid stigao u London - pregovori za Eden Hazarda...

PONUDA SPREMNA: Real Madrid stigao u London – pregovori za Eden Hazarda počinju!

Ponuda spremna! Real Madrid stigao u London – pregovori za Eden Hazarda počinju! Real Madrid je, kako se izvješćuje, boravio u Londonu kako bi otvorio pregovore o transfer Eden Hazarda sa Chelseajem ovog ljeta.

Ponuda spremna

Belgijski internacionalac je već dugo povezan sa preseljenjem na Bernabeu dok mu ugovor na Stamford Bridgeu istječe sljedeće sezone.

Sadašnji Hazardov ugovor bit će u posljednjoj godini iduće sezone, stavljajući Chelseaja u zabrinjavajući položaj, jer je Real Madrid naizgled povećao svoj interes.

Prema The Sunu, španjolski divovi pokazuju svoju namjeru putujući u London na početnu raspravu o Hazardu, dok pripremaju početnu ponudu do 70 milijuna funti za 28-godišnjaka.

Madrid je prošlog ljeta prodao Cristiana Ronalda Juventusu i još ga nisu zaista zamijenili, a Hazard je možda idealan za tu ulogu pod vodstvom Zinedine Zidanea koji se vraća u Real Madrid.

Francuski taktičar će zasigurno ovog ljeta donijeti značajan remont nakon povratka na posao nakon deset mjeseci.

Hazard bi bio idelano pojačanje za početak, premda je The Sun primijetio da ponuda od 70 milijuna funti vjerojatno neće biti dovoljna da ubijedi Chelseaja da ga proda, čak i ako je igračev ugovor u toj trenutnoj situaciji.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!