NaslovnicaVijestiPonuda za ponedjeljak: Što danas odigrati na kladionici?

Ponuda za ponedjeljak: Što danas odigrati na kladionici?

Ponuda za ponedjeljak. Što danas odigrati na kladionici? Danas imamo dva zanimljiva susreta u dva različita sporta. Radi se o nogometnoj Premier ligi i utakmici hokeja u KHL-u. Analizirali smo oba para i sretno svima koji isprate.

Ponuda za ponedjeljak

Sunderland – Everton | Premier liga

Na kraju četvrtog kola engleske Premier lige imamo utakmicu između dvije ekipe koje su započele novu sezonu na dva različita načina. Sunderland je izgubio dva i remizirao jedan susret, dok je Everton pod novim trenerom Koemanom pobijedio prve dvije i jednu remizirao. Međutim, prošle sezone oba tima su pobijedili sa visokim rezultatima kod kuće, Everton sa 6-2, dok je Sunderland ostvario pobjedu od 3-0.

[su_euro_soccer_bonus]

Iako su gosti iz Liverpoola u ovom trenutku u mnogo boljem stanju, moramo imati na umu da domaću momčad vodi bivši trener Evertona, Moyes, a sasvim je realno očekivati da će naći recept i izbjeći poraz sa svojim novim timom.

TIP: Azijski hendikep +0,5 Sunderland

screenshot_5

UPLATI!

Nizhny Novgorod – Vladivostok | Hokej – KHL

Nema velike derbi utakmice u osmom kolu KHL-a, pa smo odlučili analizirati utakmicu između dvije ekipe koje ne spadaju u sam vrh lige, ali oni će sigurno proizvesti veliku borbu za doigravanje. Nizhny igra dobro na početku sezone. Oni su na četvrtom mjestu u Zapadnoj konferenciji. Oni imaju samo pet bodova manje od prvog CSKA. Ako nastave igrati kao i do sada, ne trebaju brinuti za doigravanje. Vladivostok nije otvorio sezonu na najbolji mogući način. Nakon što su odigrali sedam utakmica, oni su na devetom mjestu sa samo osam bodova.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Nizhny je vrlo učinkovit tim i ako Vladivostokova obrana bude na nivou ostalih utakmica, domaćini ne bi trebali imati problema. Osim toga, Nyzhnya igra je savršena u obrani. S izuzetkom utakmice protiv Slovana, kada su primili sedam golova u preostalih šest utakmica, Nizhny je dobio samo pet golova, što je stvarno odlična statistika. S obzirom na vrstu forme koju ove dvije ekipe imaju u ovom trenutku, vjerujem da će Nizhny biti mnogo bliže pobjedi u ovoj utakmici.

TIP: Pobjeda Nizhny Novgoroda

screenshot_6

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!