NaslovnicaVijestiPonuda za srijedu: Što odigrati na kladionici?

Ponuda za srijedu: Što odigrati na kladionici?

Ponuda za srijedu je vrlo bogata, s obzirom da imamo u toku grupnu fazu Lige prvaka. Večeras imamo dvije vrlo zanimljive utakmice koje smo izabrali da vam predložimo za vaš kladioničarski listić. Ako ne znate što odigrati, ispod pročitajte analizu i naš prijedlog za okladu.

Ponuda za srijedu

Real Madrid – Sporting Lisbon | Liga prvaka

Real iz Madrida započinje svoju obranu naslova prvaka Europe protiv Sportinga, koji bi mogao biti vrlo neugodan, jer je Sporting vrlo dobra momčad i sigurno je da žele ostaviti dubok trag u ligi prvaka. Borussija Dortmund je također u ovoj skupini, tako da neće baš tako lako osvojiti mjesto koje će ih odvesti u osminu finala, čak i za tim kao što je Real Madrid će to biti poprilično teško ukoliko ne ostvari pobjedu u ovom meču. Obje momčadi su novu sezonu počele odlično, a Sporting kao trenutni viceprvak Portugala, napravio je maksimalne četiri pobjede, dok je viceprvak Španjolske slavio u sva tri kola La Lige. Uključujući kraj prošle sezone Real je ostvario 15 pobjeda u nizu, dok je Sporting u seriji od 13 trijumfa. Ova utakmica je zanimljiva, jer je prva zvijezda Real Madrida, Cristiano Ronaldo, započeo svoju igračku karijeru u Sportingu. Njihov posljednji međusobni dvoboji su se igrali 2000. godine i tada je bilo 4-0 za Real Madrid.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Real Madrid je, naravno, veliki favorit u ovom dvoboju, ali čini se da njihov napad funkcionira puno bolje na početku sezone od njihove obrane. Sporting nije naivan suparnik i oni mogu biti vrlo opasni pa čak postići i nekoliko golova, kao što su to uradile i neke slabije ekipe kao što su Celta i Osasuna.

TIP: Oba tima daju gol

screenshot_15

UPLATI!

Bayer Leverkusen – CSKA Moskva | Liga prvaka

Ovo je vjerojatno najizjednačenija skupina u Ligi prvaka, s obzirom da su tu Monaco i Tottenham također. Zbog toga će svaki osvojeni bod biti važan, ali u ovom slučaju oni su posebno važni za Bayer, koji će igrati kod kuće. CSKA može biti donekle olakšan, ali oni su u vrlo dobro stanju i nisu osjetili gorčinu poraza u šest kola ruskog prvenstva, iako su bili domaćini pet puta. Bayer je počeo sa polovičnim učinkom i imaju dvije pobjede, jednu u Bundesligi, jednu u kupu. Do sada, ovi suparnici se nisu susreli u europskim natjecanjima.

[su_euro_soccer_bonus]

Bayer je favorit u ovom dvoboju, međutim CSKA bi mogla biti tvrd orah i njihova tranutna forma ima daje za pravo nadati se dobrom rezultatu. Bayer nije baš započeo sjajno ovu sezonu i imaju problema u svojoj igri, tako da bi to mogla biti neizvjesna utakmica sa malim brojem golova.

TIP: Manje od 2.5 gola

screenshot_16

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Chelsea dovodi 17-godišnjeg Brazilca za 55 milijuna eura

0
Estevao Willian, nedavno proslavljeni 17-godišnjak koji briljira na desnom krilu u Palmeirasu, brzo je postao sinonim za novo brazilsko čudo od djeteta. Njegovo ime...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!