NaslovnicaVijestiPortugal - Srbija: Orlovi putuju na teško gostovanje

Portugal – Srbija: Orlovi putuju na teško gostovanje

Reprezentacija Srbije će nakon remija protiv Njemačke u prijateljskom meču odigrati još jedan težak meč, ovoga puta u okviru kvalifikacija za EP protiv Portugala. Za Ronaldo i društvo će ovo biti drugi meč u kvalifikacijama dok Orlovi u Portugalu započinju svoju borbu za prvenstvo Evrope.

TIMSKE NOVOSTI

Portugal

Portugal će na otvaranju kvalifikacija prv dva meča odigrati pred svojim navijačima i to protiv dva najveća konkurenta u grupi, Ukrajine i Srbije. Protiv Ukrajinaca su već odigrali susret u kojem su razočarali te su odigrali neriješeno bez golova, dok će večeras na istom stadionu ugostiti reprezentaciju Srbije.

Portugal je u meču protiv Ukrajine bio dominantan, redali su prilike jednu za drugom ali lopta jednostavno nije htjela u mrežu. Jedina utjeha za Portugalce je ta da je nastavljen niz neporaženosti koji traje još od osimne finala na SP u Rusiji kada su izgubili od Urugvaja.

Očekivati je nekoliko promjena u odnosu na meč sa Ukrajinom, a u početni sastav bi se trebao vratiti Joao Mario.

Srbija

Srbija će u svega nekoliko dana odigrati još jedan meč protiv velike reprezentacije. Nakon remija protiv Njemačke u prijateljskom meču gdje su ostali neporaženi zahvaljujući fantastičnoj partiji vratara Dmitrovića, Orlovi će odmjeriti snage sa Portugalom.

Reprezentaciji Srbije u prilog nikako ne ide činjenica što će Portugal imati imperativ pobjede jer su već na domaćem terenu izgubili dva boda te bi novi kiks unio nemir u reprezentaciju.

Srbija je odigrala dva različita poluvremena protiv Njemačke a ukoliko protiv Portugala uspiju odigrati kao prvi dio protiv Njemačke, dobro im se piše. Orlovi su u tom meču imali nekoliko sjajnih prilika, postigli su i pogodak da bi sve pokvarili u drugom djelu meča.

Vrlo bitno je naglasiti da je Srbija taj duel igrala u veoma oslabljenom sastavu i nedostajali su neki od ključnih igrača. Ni sada situacija nije idealna, pa sasvim sigurno neće igrati Kolarov i Kostić, dok su se selekciji priključili Tadić i Mitrović, ali je neizvjesno da li će biti spremni za nastup.

MOGUĆI SASTAVI

Portugal: Patricio – Cancelo, Pepe, Dias, Guerreiro – W.Carvalho, Rafa Silva, Joao Mario, B.Silva – An.Silva, Ronaldo

Srbija:Dmitrović – Rukavina, Spajić, Milenković, Bogosavac – Maksimović – Lazović, Milinković-Savić, Ljajić, Tadić – Mitrović

PRIJEDLOG ZA KLAĐENJE

Portugal jednostavno mora slaviti. Kiksali su već protiv Ukrajine na domaćem terenu i ne mogu si dopustiti još jedan slab rezultat. Srbi bi i uprkos porazu ostali u igri jer teško je očekivati da su u planovima imali osvajanje bodova u Portugalu.

Bet365 kladionica na pobjedu Portugala nudi koeficijent od čak 1,57.

UPLATI OKLADU

Uz najbolje koeficijente, bet365 kladionica za nove igrače nudi odlične promocije. Tako da nam za igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Albanije i Makedonije nude bonus pri prvoj uplati do 25€.

Dok je za igrače iz Bosne i Hercegovine taj bonus nešto veći i pri prvoj uplati možete uzeti do 50€. Zaista bi bilo šteta ne iskoristiti sve ove poklone jedne od najboljih kladionica na svijetu.

Ukoliko se svakako kladite u zemaljskim kladionicama, vi ćete taj novac potrošiti, međutim, zemaljske kladionice ne nude nikakve bonuse, tako da ste ovdje samo na dobitku, dok nemate ni manipulativnih troškova, niti poreza na dobitak.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!