NaslovnicaVijesti'Posebni' se posvađao sa zvijezdom Tottenhama: "Nikada više neću igrati za Mourinha!"

‘Posebni’ se posvađao sa zvijezdom Tottenhama: “Nikada više neću igrati za Mourinha!”

Izgleda da bi se vrijeme Tanguya Ndombelea u Tottenhamu ubrzo moglo završiti, s obzirom da je veznjak izjavio kako ne želi više igrati za Jose Mourinha.

'Posebni' se posvađao

Prošlog ljeta Ndombele je bio meta Barcelone i PSG-a prije nego što je završio svoj transfer od 62 milijuna eura u Tottenham iz Lyona. Međutim, stvari nisu išle po planu, pogotov nakon što je Mourinho preuzeo tim.

Menadžer je u nekoliko navrata kritizirao veznjaka, a njihov odnos je u ponedjeljak dostigao novi nivo nakon svađe tijekom treninga.

Prema pisanju ESPN-a, nakon svađe na treningu Ndombele je rekao da više neće igrati za Jose Mourinha.

Izvještaj tvrdi da se 23-godišnjak osjećao dobro u vezi sa menadžerom nakon karantene, kada mu je Mourinho rekao da mora biti u boljoj kondiciji i smršaviti.

Ndombele i Mourinho su čak prekršili smjernice civilne zaštite tijekom treninga u parku, zbog čega se menadžer kasnije ispričao.

Iako je mislio da su mu se neke stvari popravile, menadžer je navodno rekao igraču da nije spreman za početak i da ne radi dovoljno na treningu.

Bivši igrač Amiensa bio je neiskorištena zamjena u obje utakmice Tottenhama od povratka u akciju protiv Uniteda i West Hama.

Igračev agent sada traži rješenje problema, ali navodno igrač nema interesa za razgovor, što znači da bi transfer mogao biti na kartama.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!