NaslovnicaVijesti"Postao bih ubica da se nisam počeo baviti nogometom!"

“Postao bih ubica da se nisam počeo baviti nogometom!”

Veznjak Intera Felipe Melo otkrio je da bi mu bio suđen život u kriminalu da nije postao profesionalni nogometaš.

Postao bih ubica da se nisam počeo baviti nogometom Melo

Melo je imao vrlo uspješnu karijeru, igrao je za klubove kao što su Fiorentina, Juventus, Galatasaray i Inter, a također je i igrao za reprezentaciju Brazila.

Međutim, 32-godišnjak vjeruje da su stvari u njegovom životu mogle krenuti u potpuno drugom smjeru.

“Moj otac je često morao raditi u dvije smjene kako bi nam osigurao osnovna sredstva za život, a ja sam se morao odricati mnogo toga. Tek nedavno sam počeo shvaćati koliko su ta odricanja bila važna u mom životu. Bez toga ne bih bio tu gdje jesam”, izjavio je Melo za talijanski Sky Sports.

“Moj otac je bio vrlo važan za mene, ali moja žena i djeca su mi također vrlo važni. Bog je pomogao prvo meni, a onda i mojoj obitelji. No, nogomet je taj koji je odigrao značajnu ulogu u mom životu. Postao bih ubica da se nisam počeo baviti nogometom.”

“Odrastao sam u jednoj od najopasnijih favela u mom gradu. Nagledao sam se dosta droge i oružja. Ponekad kad bih otišao na trening i vratio se, jedan od mojih prijatelja bi umro. Morao sam birati između nogometa i života kriminalca.”

“Srećom, bio sam u mogućnosti pobjeći od svega i nastaviti svoj san. Izabrao sam nogomet i drugačiji život.”

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!