NaslovnicaVijestiPOSTIGAO 34 GOLA PROŠLE SEZONE: Jedan od najboljih napadača u ovom trenutku...

POSTIGAO 34 GOLA PROŠLE SEZONE: Jedan od najboljih napadača u ovom trenutku izjavio – “Barceloni ne bi mogao reći ne.”

Jedan od najboljih napadača na svijetu otkrio je da ‘nije mogao reći ne’ transferu u Barcelonu u siječanjskom prijelaznom roku, ali da li bi ovo bio dobar potez ekipe sa Nou Campa?

POSTIGAO 34 GOLA

U ekskluzivnom intervjuu za New York Times, zvijezda Los Angelesa Carlos Vela otkrio je da pozdravlja prelazak na posudbu u prvaka La Lige Barcelonu.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Dodaje se da je meksički internacionalac prošlog ljeta bio blizu privremenog prelaska u katalonske divove, samo da se transfer na kraju ne bi ostvario.

Vela je napustio Meksiko kako bi se pridružio Arsenalu kao mladić, a svoj talent je pokazivao tijekom nekih impresivnih posudbi.

Nesretni problemi sa ozljedama su na kraju doveli do toga da je napadač prodan Real Sociedadu, zvijezda se etablirala kao jedan od najboljih napadača La Lige prije šokantnog prelaska u MLS.

Evo što je meksička zvijezda imala reći o potencijalnom prelasku u Kataloniju:

“Tko bi mogao reći ne igranju sa Messijem četiri mjeseca i onda se vratiti u LA?”

“Uživaj, uči i onda se vrati kući.”

Vela dolazi nakon rekordne sezone u MLS-u, sa svim poštovanjem prema američkoj ligi – bivša zvijezda Sociedada je na većoj razini od protivnika u toj ligi.

Kad bi ozljede pogodile ili Suareza, Messija ili Antoine Griezmanna, Vela bi bio kvalitetan igrač koji bi se mogao upustiti u drugu polovicu europske sezone.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!