NaslovnicaVijestiPotencijalna postava Real Madrida: Evo kako će 'kraljevski klub' izgledati protiv PSG-a...

Potencijalna postava Real Madrida: Evo kako će ‘kraljevski klub’ izgledati protiv PSG-a večeras

Real Madrid će izgleda imati sve svoje igrače na raspolaganju, pred susret sa PSG-om u osmini finala Lige prvaka, gdje će željeti da napreduju u sljedeću fazu.

Potencijalna postava

Real Madrid ulazi u ovu utakmicu sad prednošću od 3-1 iz prve utakmice. Zinedine Zidane će imati gotovo sve svoje igrače na raspolaganju, što će pružiti pravodobni poticaj Real Madridu i nadu da će stići do četvrtfinala ovog natjecanja.

Keylor Navas bi trebao biti čovjek zadužen za vratarske dužnosti u ovoj utakmici. Dani Carvajal se vratio nakon što je odradio svoju suspenziju i vjerojatno će započeti sa desne strane, sa Marcelom, koji se također oporavio od ozljede, koji će se vjerojatno nalaziti na lijevoj strani obrane Reala.

Zidane će vjerojatno nastaviti sa svojom osnovnom kombinacijom Raphaela Varanea i Sergija Ramosa u centru obrane.

[su_live_koeficijenti]

Što se tiče veznog reda, Real Madrid je dobio snažan poticaj, jer se Toni Kroos i Luka Modrić vraćaju na trening na vrijeme kako bi uspjeli biti spremni za ovu večerašnju utakmicu. Dvojac bi trebao biti u prvoj postavi, jer je ovo jedna vrlo važna utakmica za Los Blancose. Iako se Zidane može odlučiti za početak za jednog od njih, a drugog ubaciti tijekom utakmice.

Gareth Bale bi mogao biti u opasnosti da će izgubiti svoje mjesto u napadu od Marco Asensija, koji u napadu daje mnogo više u usporedbi sa nesretnim Velšaninom.

Iako Zidane nije razgovarao o svojim igračima na konferenciji za novinare je spominjao Neymarovu odsutnost u PSG-u, što je ogroman udarac za domaću ekipu, a istodobno je pokazao i što misli o Angelu Di Mariji, poznato lice za Real Madrid.

[su_bonus]

“To ne mijenja ništa dok istodobno sve mijenja. Neymar je izuzetan igrač, ali za nas to ne čini nikakvu razliku, jer će doći drugi igrač, a on će zaista željeti da se dokaže i napravi jednu sjajnu izvedbu. U smislu motivacije to ne mijenja stvar, jer ćemo još uvijek igrati protiv jedne vrlo konkurentne ekipe sa velikim igračima.”

“Di Maria je ogroman igrač, koji je napravio povijest sa Real Madridom. On je sposoban igrati bilo gdje u veznom redu. Brzo i dobro se kreće i ima sjajan šut. Pokušat ćemo izvesti ekipu koja će igrati svoju igru i spriječiti ih da otežaju naš život.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!