NaslovnicaVijestiPotez Reala šokirao sve: Mourinho pregovarao sa Tottenhamom, ali Madriđani su imali...

Potez Reala šokirao sve: Mourinho pregovarao sa Tottenhamom, ali Madriđani su imali svoje planove!

Real je imao planove s Joseom Mourinhom. Kao što su danas prenijeli mnogi otočki mediji, događaji oko Josea Mourinha prije preuzimanja Tottenhama bili su vrlo raznoliki, pa se očekivalo da će se čak i madridski Real umiješati z anjegov potpis.

Mourinho je novi

Kako? Madriđani su navodno već neko vrijeme pratili Mourinha a za njih je on bio prvi izbor u slučaju da trenutnom treneru Zinedinu Zidanu budu pokazana izlazna vrata nakon nekih neuspjeha. No, Francuz je u posljednjoj fazi napravio pravi preporod sa ekipom, a Portugalci je bio na čekanju.

Nakon slavlja nad Bayernom “Apotekari” na Twitteru odgovorili na objavu Lewandowskog i osramotili Poljskog napadača

Navodno je uprava iz Madrida bila spremna čak i ponuditi 12 milijuna eura kako bi Portugalac imao slobodne ruke do kraja sezone, te da bi Zidanea mogao zamijeniti u bilo kojem trenutku. Ali to je bilo neprimamljivo Mourinhu, jer se Portugalac želio vratiti u trenerski posao, a već je neko vrijeme pratio Tottenham i bio je u redovnim kontaktima s šefom kluba Danielom Levyjem.

Stoga ne čudi da je Portugalac Pochettina uspio zamijeniti istog dana, kada je ovaj dobio otkaz a Mourinho je na klupi Pijetlova upisao tri pobjede u isto toliko nastupa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!