NaslovnicaVijestiPotpredsjednik Monaca priznao da su dobili ponude za zvijezdu kluba

Potpredsjednik Monaca priznao da su dobili ponude za zvijezdu kluba

Potpredsjednik Monaca Vasim Vasilyev je izjavio da je nekoliko velikih europskih klubova slalo ponude za zvijezdu tima Bernarda Silvu, čija vrijednost se procjenjuje na čak 70 miliona eura.

Potpredsjednik Monaca priznao da su dobili ponude za Bernarda Silvu

22-godišnji Portugalac je postigao šest golova i podijelio pet asistencija u 25 ligaških nastupa ove sezone, a igra na poziciji ofanzivnog veznog.

Engleski The Times je izvijestio da Chelsea planira dobijenih 60 miliona funti od prodaje Oscara Shanghai SIPG-u uložiti u kupovinu Bernarda Silve, dok je zainteresovan i Manchester United.

Na pitanje da li je bilo interesa za Silvu, Vasilyev je rekao: “Da, ne želim ići u detalje, ali za skoro sve važnije igrače smo dobili ponude velikih europskih klubova.”

“Ovo nije pravo vrijeme da pričamo o tome. Sačekajmo kraj sezone i onda ćemo vidjeti šta i kako. Ja, treneri i igrači smo fokusirani na ovu sezonu.”

Silva je u Monaco stigao iz Benfice za oko 14 miliona funti u januaru 2015. godine i od tada je odigrao 114 utakmica za francuski klub u svim takmičenjima, te postigao 24 gola.

Monaco je trenutno prvi na tabeli u francuskom prvenstvu, te ima tri boda prednosti ispred drugoplasiranog Paris Saint Germaina. ‘Kneževi’ su postili čak 76 golova u 26 odigranih ligaških utakmica, što je više od bilo kog drugog kluba iz liga petice.

Večeras gostuju Manchester Cityju na Etihadu u okviru osmine finala Lige prvaka.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!