NaslovnicaVijestiPOTVRDA TRANSFERA? Evo što je De Ligt rekao o odlasku u Barcu...

POTVRDA TRANSFERA? Evo što je De Ligt rekao o odlasku u Barcu nakon sinoćnje pobjede!

Jedna od najvećih zvijezda Ajaxa i jedan od najtalentiranijih defanzivaca na svijetu u ovom trenutku Matthijs de Ligt imao je zanimljivu reakciju na pitanje novinara o mogućem odlasku u Barcu nakon što je njegov tim sinoć savladao Juventus.

De Ligt potvrdio da odlazi u Barcu

19-godišnjak je postigao gol koji je odveo nizozemskog velikana u polufinale Lige prvaka po prvi put još od 1997. godine. Domaćin je poveo u 28. minuti, kada je gol postigao Cristiano Ronaldo, ali samo šest minuta kasnije gosti su izjednačili golom Donnyja van de Beeka.

U drugom poluvremenu na scenu je stupio De Ligt koji je sjajnim golom glavom nakon kornera poslao loptu u mrežu ‘Stare dame’ za konačnih 1-2, te je Ajax tako ukupnim rezultatom 3-2 prošao u narednu fazu takmičenja. Mnogi ljubitelji nogometa su mišljenja kako će mnoge mlade zvijezde tima otići već predstojećeg ljeta, a već je dogovoren odlazak Frenkieja de Jonga, koji će se početkom sljedeće sezone pridružiti Barceloni.

Sljedeći na izlaznim vratima kluba po svemu sudeći bit će upravo De Ligt, koji se već dugo vremena povezuje sa odlaskom u najveće klubove u povijesti nogometa, kao što su Bayern Munchen, Liverpool, te Barcelona. Dok je napuštao teren nakon sinoćnje pobjede, novinari su ga upitali da li će otići u Španjolsku poput svog suigrača De Jonga.

Naime, novinar El Chiringuita ga je upitao ‘da li je moguće reći ne Barci?’, na što se on nasmijao, slegnuo ramenima i odgovorio kratko ‘ne znam’. Ipak, nakon toga ga je drugi novinar upitao kada će otkriti odluku o odlasku na Camp Nou, a odgovor je glasio: “Otkriti što? Nema još ništa da se otkrije. U polufinalu smo Lige prvaka i prvi smo u ligi. Sezona još nije gotova.”

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!