NaslovnicaVijestiPOTVRĐENO: Evo koju momčad će Valverde izvesti protiv Intera u Ligi prvaka!

POTVRĐENO: Evo koju momčad će Valverde izvesti protiv Intera u Ligi prvaka!

Potvrđeno je kakvu će momčad izvesti Ernesto Valverde, kada se Barcelona večeras sastane sa Interom u trećem kolu grupne faze Lige prvaka. Evo koju momčad će izvesti Barcelona! Barcelona će se u srijedu navečer suočiti sa Interom u Ligi prvaka, a trener Ernesto Valverde je donio popularnu odluku sa svojim izborom momčadi.

POTVRĐENO

Katalonski divovi će biti bez talismana Lionel Messija nakon što je slomio ruku protiv Sevillle tijekom vikenda.

S druge strane, njegova odsutnost će predstavljati problem za Valverdea u smislu stvaranja ključnih promjena u napadu, sa argentinskom ikonom koja se mora zamijeniti, jer će biti van terena tri tjedna.

[su_bet365_100bonus]

Nakon što je do ove sezone odigrao samo 25 minuta, Malcom bi mogao biti u postavi i imat će priliku impresionirati jer je imenovan u ekipi koja će se suočiti sa Interom, što se vidi u klupskom tweetu u nastavku.

To je samo po sebi veliki proboj za brazilsku zvijezdu, jer se borio u posljednjih nekoliko tjedana da uđe u momčad Valverda, što je dovelo do upitnika o tome hoće li trener imati problema sa svojim igračem.

[su_bet365_koeficijenti]

Čini se kao da bi mogao dobiti šansu da dokaže svoju vrijednost u Europi, ali vrijeme će reći da li će on igrati ili samo ostati na klupi.

Kao što se vidi u objavi na Twitteru, mnogi navijači Barcelone su bili oduševljeni kada su vidjeli njegovo ime na papiru, što se sigurno može promatrati kao napradeak u njegovoj borbi za prvu postavu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!