NaslovnicaVijestiPotvrđeno: Liverpool najavio dolazak napadača

Potvrđeno: Liverpool najavio dolazak napadača

Liverpool najavio dolazak napadača, koji bi još sutra mogao debitirati za prvi tim. Liverpool je potvrdio da se Sheyi Ojo vraća u klub sa posudbe iz Wolvesa. Redsi su opozvali 18-godišnjaka sa pozajmice iz Wolvesa, gdje je odigrao 19 utakmica i postigao tri gola.

Liverpool najavio dolazak krilnog napadača

Liverpool Echo izvještava da bi mladi napadač mogao zaigrati odmah protiv Exetera sutra navečer u FA Kupu.

Ojo još uvijek nije igrao za prvi tim Liverpoola, ali je bio dio tima koji je igrao predsezonu u Australiji i na dalekom istoku. Postigao je gol u predsezoni protiv Swindona.

Njegov povratak će pomoći Jurgen Kloppu da prebrodi ovu krizu koju ima sa povredama i on bi mogao biti zamjena za Philippe Coutinha koji je pretrpio ozljedu protiv Stoke-a u utorak navečer.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Ojo je imao impresivan start na pozajmici u Wolvesu, ali je nedavno pao u nemilost trenera.

Samo sedam od njegovih 19 utakmica je počeo od prve minute i njegov jedini nastup u decembru je bio sa klupe kada je ušao u 88. minuti protiv Charltona.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!