NaslovnicaVijestiPOTVRĐENO: Murillo nije bio prvi izbor Barcelone, nego...

POTVRĐENO: Murillo nije bio prvi izbor Barcelone, nego…

Barcelona je preusmjerila svoju pozornost na Jeisona Murilla tek nakon što su se odrekli igrača kojeg nisu doveli zbog problema tokom liječničkog pregleda, za kojeg je također zainteresiran i Milan.

Španjolska Barcelona žurno je potraživala i jučer zvanično kupila novog stopera  26-godišnjeg Kolumbijca Jeisona Murillo iz Valencije. Brazilski Globoesporte tvrdi da je Murillo bbio rezervna opcija Katalonaca, jer je njihova prva želja bio branič Sao Pauloa Rodrigo Caio, koji je u posljednjih nekoliko godina u više navrata koketirao s transferom u nekoliko europskih velikana.

Globoesporte tvrdi da Barcelona u Brazil poslala liječnika koji je zaustavio transfer zbog neimenovanih zdravstvenih problema nekon čega je Barcelona pozornost okrenula ka Murillu.

Brazilci tvrde da je transfer već bio dogovoren, te bi  Rodrigo Caio do kraja sezone za Barcelonu igrao kao posuđen nogometaš, nakon čega bi ga Barcelona kupila za 15 milijuna eura.

Rodrigo Caio je u prošlosti također bio povezivan sa  Valenciom, Atleticom is u novije vrijeme, njegovo ime se pojavilo na popisu želja sportkog direktora Milana, Leonarda.

Da li su u pitanju zdravstveni problemi ili će Caio kaarijeru nastaviti ipak u Milanu, saznat ćemo u januaru.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!