NaslovnicaVijestiPouzdani izvor tvrdi: "Real kupuje u Ajaxu jer Marcelo na ljeto napušta...

Pouzdani izvor tvrdi: “Real kupuje u Ajaxu jer Marcelo na ljeto napušta klub”

Marcelo u Juventusu? Čuli smo za ovu glasinu mnogo puta, a sada je čovjek koji je poslovno uključen u nogomet, potvrdio da će se transfer stvarno dogoditi.
Vjerodostojnost Ricarda Schliepera mogu svi tumačiti na svoj način, ali činjenica je da on radi u agenciji koja zastupa nogometaša Ajaxa Nicholasa Tagliafica. I upravo je to polazna točka koju je Schlieper sada iskoristio da dođe do izražaja s tvrdnjom da će Brazilac Marcelo stvarno napustiti Real Madrid i otići u Juventus, kao što se i spominjalo prošlih mjeseci.
Sarri donio odluku: Ko će sutra braniti protiv ekipe Tottenhama?!

“Tagliafico je na popisu potencijalnih pojačanja Reala jer će Marcelo otići u Juventus. Iz Madrida me još nitko nije nazvao aaNicholas ima još dvije godine ugovora sa klubom. U ugovoru nema klauzule, Ajax je postavio svoju cijenu te mogu potvrditi da je među zainteresiranim klubovima i veliki španjolski klub.” rekao je za radio Rivadavia Schlipper, koji je na ovaj način vjerojatno htio malo podići cijenu igraču kojeg zastupa.”

Dvadesetčetverogodišnji Tagliafico došao je prošle godine u Ajax iz Independientea, a renije u karijeri je igrao za Banfield.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!