NaslovnicaVijestiPA OVO NIJE MOGUĆE: Povrijeđenog nogometaša stavili u ambulantno VOZILO a onda...

PA OVO NIJE MOGUĆE: Povrijeđenog nogometaša stavili u ambulantno VOZILO a onda se DOGODILO ovo! (VIDEO)

Tragikomična siutacija nam dolazi iz Južne Amerike, tačnije iz Brazila. Sve se odigralo na susretu između ekipa Vasco Da Game i Flamenga, a ono što se dogodilo je u najmanju ruku smiješno ali i žalosno. Nešto što se čak ni ne događa na našim terenima.

Tragičkovički prizori dolaze nam s druges strane zemaljske kugle. Sve se desilo na derbiju brazilskog prvenstva među ekipama Vasco da Game i Flamenga. Fabricio, vezninogometaš Vasco Da Game, ostao je nepomično ležati na terenu nakon sudara sa svojim suigračem. Odmah su pozvali ambulantno vozilo, u njegaa smjestili nesretnog nogometaša, ali umjesto da odmah krene, automobil je stajao na mjestu.

>> Fantastičan odogovor: Memphis Depay nije ostao dužan Wayne Rooneyu!

Gledatelji nisu mogli vjerovati svojim očima, a u pomoć su priskočili nogometaš iz obje momčadi i počeli gurati vozilo za spašavanje sve dok se ponovo nije upalili. Na kraju se ipak sve odigralo i završilo, dobro i sretno.

[su_bet365_100bonus]

Trenutak sudara dva nogometaša i i dolazak ambulantrnog vozila možete vidjeti u videu ispod, od pete minute. Susret je inače završio neriješenim rezultatom, 1:1.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!