NaslovnicaVijestiPoyet: Odlazak Suareza je osigurao otkaz Rodgersu

Poyet: Odlazak Suareza je osigurao otkaz Rodgersu

Brendan Rodgers bi vjerovatno i dalje bio trener Liverpola da Luis Suarez nije prešao u Barcelonu, tvrdi bivši urugvajski reprezentativac Gus Poyet.

rodgers suarez

Liverpool je u Suarezovoj posljednjoj sezoni završio samo dva boda iza prvaka Manchester Cityja, a Urugvajac je postigao 31 gol, te bio izabran za igrača godine u Premier ligi.

Kasnije je napustio Anfield i pridružio se redovima Barcelone gdje je osvojio triplu krunu prošle sezone, dok je za Liverpool sve krenulo nizbrdo, a najveću cijenu je platio njihov trener Brendan Rodgers, koji je zamijenjen njemačkim strategom Jurgenom Kloppom.

Poyet je pohvalio svog sunarodnjaka koji nastavlja pisati stranice “nogometne povijesti” zajedno sa Messijem i Neymarom u katalonskom gigantu, te je siguran da je upravo odlazak Suareza glavni razlog zbog kojeg je Rodgers dobio otkaz u svom bivšem klubu.

“Luis je napustio Urugvaj i preselio u nizozemski nogomet, što je jako utjecalo na njegov daljni razvoj, ali njegov prelazak u Liverpool ga je uzdigao na najvišu razinu. Danas igra važnu ulogu u Barceloni gdje je član jednog od najboljih tria u nogometnoj povijesti. To ga čini veoma posebnim”, izjavio je Poyet za urugvajske medije.

“U Engleskoj mu nije najbolje išlo u prvoj sezoni, ali u sljedećoj je bio jedinstven. Liverpool je skoro osvojio Premier ligu zahvaljujući njemu, što dovoljno govori koliko on pridonosi na terenu. To se događa svugdje u svijetu. Napoli je osvojio ligu u vrijeme kad je Diego Maradona igrao za njih. To ne znači da želim reći da je Napoli loš bez Maradone, naprotiv, to je još uvijek Napoli i to je sjajan tim. Međutim, pokazalo se da sa Suarezom Liverpool je mnogo bolja momčad.”

“Njegov odlazak ih je koštao mnogo. Između ostalog, Brendan Rodgers je najviše zahvaljujući tome izgubio svoj posao. Da je Suarez ostao u Liverpoolu, Rodgers bi možda i danas bio njihov trener.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!