NaslovnicaVijestiPoznat glavni razlog zbog kojeg Zinedine Zidane prodaje Jamesa Rodrigueza

Poznat glavni razlog zbog kojeg Zinedine Zidane prodaje Jamesa Rodrigueza

Krilni igrač Real Madrida James Rodriguez bi zasigurno se volio vratiti nazad kroz vrijeme do kraja Svjetskog prvenstva 2014. godine, te odbiti prelazak u kraljevski klub.

Poznat glavni razlog zbog kojeg Zinedine Zidane prodaje Jamesa Rodrigueza

Koolumbijac je na tom prvenstvu u Brazilu bio jedan od najboljih igrača, postigao je pet golova u isto toliko utakmica i Real Madrid je odmah pokucao na vrata Monaca.

Otkako je stigao u klub, trenirala su ga tri trenera, Carlo Ancelotti, Rafa Benitez i Zinedine Zidane, ali on nije uspio impresionirati nijednog od njih, te je većinu utakmica presjedio na klupi za rezervne igrače.

Tokom posljednjih par sezona je povezivan sa odlaskom sa Bernabeua. Zinedine Zidane navodno nema ništa protiv njegove prodaje, štaviše, podržava tu odluku zbog jednog razloga.

Navodno, francuski stručnjak želi prodati Kolumbijca jer se često žali na ne igranje, dok s druge strane, Marco Asensio, koji igra istu poziciju, nema problema s tim da sjedi na klupi u većini utakmica.

I dok se Asensio nije žalio na manjak minutaže, Rodriguez je često imao takve izjave za medije. James je ove sezone odigrao 14 utakmica u La Ligi, od kojih je u samo njih sedam počeo od prve minute, a za njegove usluge je navodno zainteresovan Kloppov Liverpool.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

 

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!