NaslovnicaVijestiIZNENAĐENJE NAKON POLOVICE PREBROJANIH GLASOVA: Poznat poredak prva tri nogometaša u borbi...

IZNENAĐENJE NAKON POLOVICE PREBROJANIH GLASOVA: Poznat poredak prva tri nogometaša u borbi za Zlatnu loptu!

Francuski mediji su izvijestili da hrvatska zvijezda Luka Modrić nakon polovice prebrojanih glasova za Zlatnu loptu vodi u glasanju a veliko iznenađenje predstavljaju nogometaši na drugom ili trećem mjestu.

Francuski časopis France Football, organizator prestižne nagrade Zlatna Lopta3. prosinca predstavit će ime igrača koji će primiti nagradu za najboljeg nogometaša u 2018. godini. Izbor unatoč konkurenciji od strane UEFA-e i FIFA-e u nogometnim krugovima, i dalje uživa najveći ugled a bodove dodjeljuje 200 novinara iz cijelog svijeta.

Radio stanica Radio France Internationale izvijestila je da je nakon polovice svih prebrojanih glasova, u vodstvu hrvatska zvijezda Luka Modrić, koji je ove godine već dobio priznanje od strane UEFA-e i FIFA-e.

Oni su također objavili ime drugoplasiranog i trećeplasiranog nogometaša a iznenađujuće na prva tri mjesta se ne nalazi Cristiano Ronaldo ili neki od drugih favorita kao što su Mohammed Salah i Antoine Griezmann. Tako su na drugom i trećem mjestu dva francuska nogometaša koji u nogometnim krugovima nisu dobili previše šansi za osvajanje ove nagrade, Kylian Mbappe i Raphaël Varane.

U posljednjih deset godina samo su dva nogometaša osvajali ovu nagradu – Lionel Messi i Cristiano Ronaldo, a ta tradicija bi ove godina mogla biti prekinuta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!