NaslovnicaVijestiPoznat sudac koji će sudit polufinale LP između Bayerna i Reala...

Poznat sudac koji će sudit polufinale LP između Bayerna i Reala…

Krovna europska nogometna organizacija UEFA službeno je potvrdila suca koji će dijeliti pravdu između Bayern Munchena i Real Madrida u polufinalnoj utakmici koja je na rasporedu u srijedu navečer. U prošlosezonskom dvoboju ostali su mnogi sudački repovi, svi se nadaju da se to neće ponoviti…

Čovjek koji će dijeliti pravu u Munchenu je Bjorn Kuipers. Nizozemski sudac u elitnom je rangu sudaca od 2006. godine. Riječ je o sucu koji je čak sudio i finale Lige prvaka, bilo je to 2014. godine kada je Real Madrid slavio protiv Atletico Madrida rezultatom 4-1, a samo godinu prije toga sudio je finale Europa lige.

[su_live_koeficijenti]

Riječ je o jednom od najboljih sudaca na svijetu a u proteklih nekoliko godina sudio je velike i bitne utakmice poput:
Chelsea – PSG u Ligi prvaka
Italija – Hrvatska u kvalifikacijama za Euro
Roma – Barcelona u Ligi prvaka
Hrvatska – Španjolska na Euru
Barcelona – Juventus u Ligi prvaka
Juventus – Monacu u Ligi prvaka
Dortmund – Real Madrid u Ligi prvaka
Atletico Madrid – AS Roma u Ligi prvaka

To su samo neke od najvećih utakmica koje je Kuipers sudio u zadnjih nekoliko godina. Riječ je i o sucu koji će suditi na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Ono što se svi nogometni fanovi nadaju jest da se nakon ovo polufinala neće pričati o sucima.

Prošle sezone u prvoj utakmici između Bayerna i Real Madrida došlo je do kontroverznog penala kojeg je Arturo Vidal ipak promašio, a nakon toga i do kontroverznog crvenog kartona za Javi Martineza. U drugoj utakmici ponovno je bio crveni karton za Bayern Munchen, a dobio ga je Vidal. Golu Bayerna predhodilo je zaleđe kao i kod dva gola Cristiana Ronalda u sudačkoj nadoknadi.

[su_champions_league]

Puno i previše se pričalo o sucima nakon fenomenalnih 210 minuta koliko smo ukupno gledati zadnjih međusobni dvoboj Bayern Munchena između Real Madrida i Bayerna. Svi se nadamo da će gospodin Kuipers dobro odraditi posao i da će svi uživati u nogometu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!