NaslovnicaVijestiPOZNATA MOMČAD KOJA PUTUJE U ISTANBUL VEČERAS: Evo sa kakvim sastavom Zidane...

POZNATA MOMČAD KOJA PUTUJE U ISTANBUL VEČERAS: Evo sa kakvim sastavom Zidane kreće protiv Galatasaraya!

Real Madrid putuje u Istanbul kako bi se u utorak navečer suočio sa Galatasrayem u Ligi prvaka, a to bi mogla biti presudna utakmica za Zinedine Zidanea.

POZNATA MOMČAD

Kao što je Mundo Deportivo spomenuo, sugerira se da bi poraz sredinom ovog tjedna mogao biti kraj za francuskog taktičara, pa će po svaku cijenu željeti izbjeći još jedan poraz.

Europski divovi sigurno će biti pod pritiskom nakon što su pretrpjeli težak poraz od PSG-a, kao i gubljenje bodova kdo kuće protiv Club Bruggea, a to je postavilo upitnike oko njihove sposobnosti za plasman u nokaut fazu.

Zajedno sa njihovim porazom od Mallorce tijekom vikenda, što je omogućilo Barceloni da ih preskoči na vrhu tabele La Lige, fer je reći da stvari do sada nisu baš najbolje išle za Real Madrid ili Zidanea.

Zauzvrat, očajnički će očekivati pobjedu nad Galatasarayom kako bi osigurao da njegova ekipa postigne veliko povećanje morala, a mogao bi mu pomoći i povratak Edena Hazarda, koji je imenovan u sastavu koji putuje u Tursku, kao što je vidljivo na njihovom statusu na Twitteru ispod.

Belgijski internacionalac je propustio utakmicu tijekom vikenda nakon što ga je Zidane izostavio s obzirom da je ponovo postao otac, kao što je napomenula Marca, ali čini se da je sada spreman da se predstavi i bit će doborodošao za ovu momčad.

Međutim, uključivanje vratara Thibaut Courtoisa nije se osobito dobro odrazilo na navijače, jer je Zidane pozvan da ga ostavi na klupi.

Courtoisu ovo sigurno nije bilo sretno vrijeme, jer je stigao u španjolsku prijestolnicu iz Chelseaja, budući da se Madrid borio u defanzivnom smislu i morao se suočiti sa kritikom i pažnjom nakon niza razočaravajućih nastupa.

Koeficijent na pobjedu Real Madrida u ovom trenutku na bet365 kladionici iznosi 1.66 i oni su i dalje favoriti uprkos tome što su imali niz loših rezultata u posljednje vrijeme. Ovo je must win za Zidanea!

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!