NaslovnicaVijestiPoznato ko će nositi broj 7 u Realu nakon Ronalda!

Poznato ko će nositi broj 7 u Realu nakon Ronalda!

Mladi nogometaš dosta je napredovao u posljednje dvije godine, te je sve važniji dio “kraljevskog kluba”, a kako stvari stoje, on će nositi broj 7 u Realu nakon odlaska Cristiana Ronalda.

Real je u prethodne dvije sezone osvojio osam trofeja, a 22-godišnjak je postao važan dio ekipe. Prošlog rujna potpisao je novi ugovor na kojem mu je ostalo još pet godina, ali u ovom prijelaznom roku bio je blizu prelaska u Liverpul.

“Moja prva opcija uvek jeste da trijumfujem sa Real Madridom. Poslije toga, nikad se ne zna šta može da se desi. Real Madrid je najuspješniji klub na svetu, od starta moraš da budeš spreman i da daš sve za taj dres“, kaže Asensio i dodaje:

“Pokušavam da se ne koncentrišem previše na očekivanja od mene. Normalno je da ona postoje jer sam imao dvije dobre sezone, a sada se samo nadam da ću postajati sve bolji“.

Uprkos porazu od Atletico Madrida 4:2 u UEFA Superkupu, Asensio veruje u trenera Julena Lopeteguija.

“Julen je trener sa veoma dobrom idejom nogometa koju lično mnogo volim. Treninzi su intenzivni, on je zahtjevan. Mogu da igram na bilo kojoj poziciji u napadačkoj zoni, ali ne volim da sam sve vrijeme na krilu, imam više slobode da kreiram“.

U prvom kolu La Lige Real je savladao Getafe 2:0, a u drugom gostuje Gironi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!