NaslovnicaVijestiPoznato koga Jose Mourinho želi dovesti ovog ljeta u Manchester United

Poznato koga Jose Mourinho želi dovesti ovog ljeta u Manchester United

Manchester United je iznenadio vodećeg Chelseaja u nedjelju slavivši u međusobnoj utakmici u Premier ligi rezultatom 2-0.

Poznato koga Jose Mourinho želi dovesti ovog ljeta

Na toj utakmici je briljirao mladi engleski napadač Marcus Rashford koji je postigao vodeći gol u sedmoj minuti. Početkom drugog poluvremena, u 49. minuti, drugi gol za konačnih 2-0 je postigao Ander Herrera.

Ovo je bio veliki udarac za Antonija Contea i njegov tim, koji je i dalje vodeći, ali drugoplasirani Tottenham predstavlja veliku prijetnju u borbi za titulu.

Trener ‘Crvenih vragova’ Jose Mourinho je nakon utakmice priznao da u njegovom timu fali nekoliko, kako kaže, “ubojica”. Engleski mediji su objavili da je riječ o dvojici napadača, Evertonovom Romeluu Lukakuu i zvijezdi Atletico Madrida Antoineu Griezmannu, koje će portugalski stručnjak pokušati dovesti ovog ljeta.

Griezmann je većim dijelom ove sezone povezivan sa dolaskom na Old Trafford, a transfer bi se mogao ostvariti uskoro. Lukaku, s druge strane, ne krije da želi napustiti Everton, kako bi zaigrao u nekom većem klubu.

Kakogod, cijena ove dvojice bi bila nevjerovatno velika, a da bi došli u United, još jedan se uvijet treba ispuniti. Naime, ni Lukaku ni Griezmann ne žele doći u klub ukoliko ‘Crveni vragovi’ ne izbore Ligu prvaka.

Njihovim dolaskom bi se situacija u klubu malo zakomplikovala. Odlazak Waynea Rooneya je gotovo siguran, dok sudbina Zlatana Ibrahimovića i talentovanog Rahsforda još uvijek nije poznata.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!