NaslovnicaVijestiPoznato kada bi mogle biti odigrane prve utakmice u Italiji!

Poznato kada bi mogle biti odigrane prve utakmice u Italiji!

Talijanska Serie A je prva liga u Europi koja je prekinula natjecanje zbog epidemije koronavirusa, a kako stvari stoje, mogla bi biti i među prvima koja će se nastaviti, a nakon više od mjesec dana neizvjesnosti, konačno imamo konkretne datume, kada bi mogle biti odigrane prve utakmice u Italiji nakon prinudne pauze.

Prve nogometne utakmice u Italiji mogle bi da budu odigrane 27. i 28. svibnja duelima polufinala nacionalnog kupa (Coppa Italia) Milan – Juventus (1:1) i Napoli – Inter (1:0), prenosi portal Football Italia.

Nekoliko dana kasnije (okvirno 30. ili 31. svibanj) moglo bi da bude nastavljeno natjecanje u Serie A.

Talijani očekuje da će karantinski režim biti ublažen 4. svibnja, nakon čega će klubovi početi sa treninzima.

Planirano je da se Serie A završi u kratkom roku, najkasnije do početka kolovoza, a utakmice bi se igrale svaka tri dana.

Talijanski stručnjak Giovanni Rezza ranije danas je rekao da bi Serie A mogla da se nastavi mjesec dana poslije završetka karantina, a upozorava na druge rizike koji postoje ukoliko se nogometno prvenstvo nastavi.

U Italiji je dosad zabilježen 168.941 slučaj zaraze koronavirusom, a preminulo je 22.170 osoba. Zemlja koja je bila najveće europsko žarište na početku epidemije, u posljednje vrijeme bilježi pad broja novozaraženih na dnevnom nivou.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!