NaslovnicaVijestiPRED LONDONSKI DERBI: Sarri otkrio kojeg igrača Tottenhama bi volio imati...

PRED LONDONSKI DERBI: Sarri otkrio kojeg igrača Tottenhama bi volio imati u svojoj ekipi!

Pred londonski derbi. Sarri otkrio kojeg igrača Tottenhama bi volio imati u svojoj ekipi. Menadžer Chelsea Maurizio Sarri je potaknuo glasine o potencijalnom transferu jedne od najvećih zvijezda Tottenhama, nakon što je Talijan rekao medijima ‘Mnogo mi se sviđa taj igrač’ prije utakmice protiv Tottenhama.

Pred londonski derbi

Zvijezda koja je u pitanju je Tottenhamov Christian Eriksen. Express je objavio citate Sarrija gdje je talijanski taktičar rekao medijima na konferenciji za prethodnu utakmicu kako će Eriksen biti zvijezda Tottenhama i njega favorizira više nego Harry Kanea.

Prema izvješću, danska zvijezda je nesretna u Tottenhamu, što se vjeruje da je poteklo od problema sa novim ugovorom.

Razumjeli smo da su razgovori u tijeku od ljeta i ništa se još nije dogodilo, jer izvješće navodi da su neki od najvećih klubova poput Real Madrida, Barcelone i PSG-a spremni potpisati zvijezdu ako se situacija uskoro ne riješi.

Sa Sarrijem koji je govorio o Eriksenu, Tottenham će uskoro morati da riješi situaciju ili će i Chelsea upasti u tu utrku i sigurno bi bili jedan od glavnih kandidata.

Evo što je Sarri imao reći o Eriksenu:

“Naravno, Harry Kane je najbolji engleski napadač u ovom trenutku i vrlo je važan igrač.”

“Kada bi morao reći drugi ime, jako mi se sviđa Eriksen. Vrlo je pametan igrač i tehnički potkovan.”

“On je u stanju da igra u veznom redu i istovremeno postigne osam ili devet golova u sezoni. Vrlo je važan igrač.”

“Mnogo mi se sviđa, ali ne želim razgovarati o Tottenhamovom igraču u smislu transfer tržišta.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!