NaslovnicaVijestiPRED VELIKI SUSRET SA UNITEDOM: Zvijezda Juventusa poslala poruku za Paul Pogbu

PRED VELIKI SUSRET SA UNITEDOM: Zvijezda Juventusa poslala poruku za Paul Pogbu

Pred veliki susret sa Unitedom. Zvijezda Juventusa poslala poruku za Paul Pogbu. Juventusov obrambeni igrač Leonardo Bonucci je govorio javno o Manchester Unitedovom Paulu Pogbi usred transfer tragedije sugestirajući da bi se Francuz mogao vratiti u svoj bivši klub.

PRED VELIKI SUSRET

Giganti iz Serije A putuju na Old Trafford u utorak navečer za jednu od najboljih utakmica ovog tjedna.

Bonucci će zasigurno biti ključni igrač za Juventus u ovoj utakmici protiv Uniteda, ali je dobro svjestan kvalitete svog starog suigrača Pogbe, unatoč tome što je 25-godišnjak imao težak početak sezone.

Još uvijek uistinu nismo vidjeli Pogbinu najbolju formu u Unitedovom dresu, međutim, unatoč tome što je bio jedan od najboljih veznjaka na svijetu u Juvenutsu, na ljeto je pokazao dijelove te forme kada je Francuska osvojila Svjetsko prvenstvo.

Bonucci ga je ipak visoko ocijenio i kaže da je bio u kontaktu sa njim pred ovu utakmicu.

Čini se da se ovaj dvojac i dalje dobro slaže i Bonucci je zaista pun hvale za igrača nakon nedavnih tvrdnji Tuttosporta, da je Pogbina ideja da ode iz Uniteda i vrati se u Torino.

“Razgovarao sam sa njim prije tjedan dana i rekao nam je da nas čeka u Manchesteru”, rekao je Bonucci za Telegraph.

“Bit će mi drago vidjeti ga, ali moramo biti vrlo oprezni, jer to uopće neće biti jednostavna utakmica. On je jedan od najboljih veznjaka na svijetu zajedno sa Lukom Modrićem i Miralemom Pjanićem.”

“Igrao sam sa njim, on je izvrstan momak i uvijek smo se jako dobro zabavljali i želi samo najbolje za njega – ali ne protiv nas u utorak navečer.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!