NaslovnicaVijestiPREDSJEDNIK BARCELONE NAPOKON OTKRIVA ISTINU: Evo dokle Lionel Messi planira ostati u...

PREDSJEDNIK BARCELONE NAPOKON OTKRIVA ISTINU: Evo dokle Lionel Messi planira ostati u Barceloni!

Lionel Messi bi mogao ostati u Barceloni sljedećih pet godina inzistirao je predsjednik kluba Josep Mario Bartomeu.

PREDSJEDNIK BARCELONE

Messi bi mogao besplatno napustiti klub sljedeće ljeto zbog klauzule u svom ugovoru, unatoč činjenici da njegov ugovor traje do 2021. godine.

No, Bartomeu je rekao da se Barcelona ne priprema izgubiti Messija.

“Sigurno će biti želja svih strana, ukoliko se Lionel Messi osjeća snažnim i ambicioznim, produžiti svoj ugovor u nedogled,” rekao je Bartomeu.

“Konačno on mora odlučiti. Stekao je pravo odlučivanja kada će prestati igrati nogomet. Ali kao što je rekao prije nekoliko tjedana, želi završiti igračku karijeru u Barceloni.”

“Tijekom sljedeće dvije ili tri sezone naš vođa će i dalje biti Leo Messi. Nema sumnje da je još mlad i jak momak. Još je ambiciozan.”

“Dakle, Leo Messi će igrati još dvije, tri, četiri ili pet godina u Barceloni. U to ne sumnjam.”

Messi je postigao hat-trcik, uključujući dva slobodna udarca, jer je Barcelona ovog vikenda pobijedila Celtu Vigo sa 4-1.

Pobjeda je zadržala katalonski klub na vrhu La Lige, unatoč početnim sezonama.

Bartomeu vjeruje da će i nakon što Messi napusti Camp Nou zauvijek biti vezan sa Barcelonom.

“Ne sumnjam da će Messi, nakon što završi karijeru nogometaša ostati vezan za ovaj klub do kraja života”, dodoa je Bartomeu.

“Prvo zato što je najbolji igrač u povijesti nogometa i tu je igrao. Sumnjam da će bilo tko drugi uspjeti da sustigne njegova postignuća ili njegove rekorde.”

“Ili njegov talent, vodstvo i nadmoć koju ima u svijetu nogometa. Tako će i dalje biti povezan sa Barcom cijeli život. Bez sumnje.”

Najnovije vijesti

Grad Leverkusen istražuje mogućnost da se jedna ulica nazove po Xabiju...

0
Prema navodima njemačkog časopisa Spiegela, postoji mogućnost da se u bliskoj budućnosti u gradu Leverkusenu odluči nazvati ulicu po španjolskom nogometnom treneru Xabiju Alonsu,...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!