NaslovnicaVijestiPREDSJEDNIK BARCELONE OTKRIVA: Zvijezda od 75 milijuna eura trebala doći na Nou...

PREDSJEDNIK BARCELONE OTKRIVA: Zvijezda od 75 milijuna eura trebala doći na Nou Camp – evo zašto se ovaj transfer nije dogodio!

Barcelonin predsjednik Oscar Grau je otkrio da je klub bio blizu potpisa Matthijsa De Ligta tijekom ljeta, međutim Stara dama je uspjela pobijediti Blaugranu za potis igrača, nakon što su mu uspjeli ponuditi veću platu u Italiji.

Što se tiče Football Italia, Grau je govorio o De Ligtu: “Mi smo mu dali ponudu, ali on je radije otišao u Juventus, gdje mu talijanski porez omogućava da ostvari veću neto platu.”

Izvještaj također napominje da je Juventus ponudio ugovor De Ligtu na 12 milijuna godišnje kako bi ga namamili u Torino, a igrač je tada otišao u klub za 75 milijuna eura.

De Ligt je potresno započeo život sa talijanskim divovima, no to ne bi trebalo oduzeti činjenicu da je Nizozemac nesumnjivo jedan od najboljih mladih igrača u svjetskom nogometu.

19-godišnjak je bio kapetan Ajaxa, koji je prošle godine osvojio dvostruku krunu u domaćim natjecanjima, dok je branič igrao ključnu ulogu na putu do polufinala Lige prvaka.

S obzirom na to da Barca već ima Umtitija, Piquea i Lengleta, koji igraju u obrani, čini se da bi se De Ligt morao boriti za prvu poziciju, dok jeu Juventusu odmah dobio prvu postavu.

Za sada se čini da je De Ligt donio ispravnu odluku u izboru Juventusa nad Barcom, no samo će vrijeme pokazati koliko je dobar izbor na kraju.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!