NaslovnicaVijestiPredsjednik Barcelone potvrdio: Održali smo pregovore s njim!

Predsjednik Barcelone potvrdio: Održali smo pregovore s njim!

Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu potvrdio je kako je održao pregovore sa predstavnicima zvijezde Atletico Madrida Antoinea Griezmanna još u oktobru prošle godine.

Bartomeu održao pregovore sa Griezmannom

Francuski reprezentativac se povezuje sa dolaskom na Camp Nouu od početka prošlog ljetnog prelaznog roka, nakon što je potpisao novi ugovor, u kojem se navodno nalazi otkupna klauzula od oko 100 miliona eura koju su Katalonci spremni aktivirati.

Bartomeu je današnjem u intervjuu za RAC 1 konačno priznao kako se sastao sa igračevim agentom izjavivši: “U oktobru smo se sastali sa njegovim predstavnikom, ali razgovarali smo i sa predstavnicima mnogih drugih igrača, o kojima mediji nisu ništa pisali.”

On je također dodao kako je održao pregovore i sa predsjednikom Atletico Madrida Enriqueom Cerezom, te da su razgovarali o mnogim temama: “Razgovarali smo sa Cerezom o mnogim stvarima. Imamo dobar odnos s njim.”

Španjolski mediji su prošlog ljeta navodili Griezmanna kao moguću zamjenu za Neymara, koji je otišao u Paris Saint-Germain u najskupljem transferu svih vremena vrijednom čak 222 miliona eura.

[su_no1forfootball]

Brazilac se u posljednje vrijeme povezuje sa povratkom u La Ligu, ali u redove najvećeg rivala Real Madrida. Bartomeu je otkrio kako ne vidi razlog zbog kojeg se taj transfer ne bi mogao ostvariti, ali i potvrdio kako njegov klub nema namjeru vratiti 25-godišnjaka, te da vjeruju Ousmaneu Dembeleu, koji je stigao kao njegova zamjena za 115 miliona eura.

Ipak, Dembele je sinoćnji susret upravo protiv Real Madrida, koji je završen rezultatom 2-2, presjedio na klupi za rezervne igrače, te je ukupno ove u dresu Blaugrane odigrao samo 20 utakmica, na kojima je postigao dva gola i podijelio osam asistencija.

S druge strane, Antoine Griezmann iza sebe ima sjajnu sezonu, a od početka ove godine igra u nevjerovatnoj formi. Na ukupno 46 utakmica u svim takmičenjima postigao je 27 golova i podijelio 14 asistencija, od čega je 19 golova postigao u 30 ligaških nastupa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!