Napadač koji je zaludio Evropu: Predsjednik Genoe otkrio kako je otkrio Krzysztofa Piateka

Enrico Preziosi karizmatični predsjednik Genove, je poznat po tome što obično kaže sve što leži na njegovoj duši. On je ovih dana u prvom planu zbog napadača iz Poljske koji je zaludio nogometni svijet.

Predmet razgovora je naravno, Krzysztof Piątek mladi napadač, koji je trenutno najbolji strijelac svih europskih liga. Ne samo u Serie A, Piatek je ove sezone također blistao u talijanskom kupu kao i u reprezentaciji. U dresu Genoe, za sada je psotigao 13 pogodaka.

> NADMAŠIO RYANA GIGGSA: Evo zbog čega je Cesc Fabregas ušao u Guinnessovu knjigu rekorda!

„Oni koji će ga htjeti dovesti, morat će ozbiljna popričati sa mnom. U ugovoru nema otkupne klauzule, jer je ja obično ne koristim u našim ugovorima. Pregovori sa mnom su besplatni, ali kada netko želi našeg igrača morat će platiti cijenu koju tražim “, rekao je za Gazzettu dello Sport, Enrico Preziosi.

Preziosi je otkrio kako je uopšte otkrio Poljaka, koji je igrao za Cracoviu iz Krakova. “Prijatelj i agent Gabriele Giuffrida me nazvao i rekao da je otkrio zanimljivog igrača. Nakon toga je uslijedio standardan proces, gledao sam njegove snimke i ostao sam bez teksta. U mojoj kući na Ibizi sam gledao utakmicu Cracovie i zaljubio sam se na prvi pogled. On je imao sve – udarac desnom nogom, udarac lijevom nogom i udarac glavom. Sportskog direktora sam odmah zvao i rekao da idemo u Krakov i sljedeći dan je sve dogovoreno. Cijena od 4,5 milijuna eura nam se činila razumnom” rekao je Preziosi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.