NaslovnicaVijestiPREDSJEDNIK LYONA PRIZNAO: Evo kojem klubu iz Premier lige je ponudio Fekira...

PREDSJEDNIK LYONA PRIZNAO: Evo kojem klubu iz Premier lige je ponudio Fekira nakon propalog transfera u Liverpool!

Početkom ljeta mnogi su smatrali kako je transfer zvijezde Lyona Nabila Fekira u Liverpool gotova stvar, ali su se ‘Redsi’ povukli iz pregovora u posljednjem trenutku nakon neuspješnog ljekarskog pregleda Francuza.

Lyon ponudio Fekira Chelseaju

Napadač je ranije u karijeri imao operaciju prednjeg križnog ligamenta, što je zabrinulo liječničko osboblje na Anfieldu, te su odustali od transfera.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Ranije ovog mjeseca, trener francuskog kluba Bruno Genesio priznao je kako se Fekir još uvijek bori sa tim da prihvati činjenicu da je propao njegov dolazak u Premier ligu, unatoč tome što je prošlog mjeseca osvojio Svjetsko prvenstvo sa Francuskom.

On je u intervjuu za Evening Standard rekao: “Nikad nije lako prihvatiti takvu situaciju kada ste bili vrlo blizu potpisa za drugi klub, u koji ste željeli otići, u kojem ste željeli napredovati do nove razine i napraviti iskorak u karijeri. No, kao što sam rekao, situacija je mogla biti i gora za njega. On je ovdje u Lyonu, jakom klubu, kapiten je tima koji igra u Ligi prvaka.”

[su_bet365_koeficijenti]

Međutim, predsjednik kluba Jean-Michel Aulas priznao je, ne samo da je očekivao odlazak 25-godišnjaka, već da je očekivao kako će otići u drugi klub iz Premier lige, a ne Liverpool. On je izjavio: “Početkom ljeta, kada smo razmišljali o prelaznom roku i pripremanju tima za novu sezonu, već smo računali kako je Fekir praktički otišao. Pričali smo sa predstavnicima Chelseaja, ali oni nisu uopšte pokazali nikakav interes za njega. Tad smo shvatili da možemo promijeniti planove i pripremati se za novu sezonu očekujući njegov ostanak.”

Engleski mediji pišu kako je razlog zbog kojeg su čelnici Chelseaja odustali od njegovog dovođenja navjerovatnije to što su znali kako će na Stamford Bridge stići novi trener Maurizio Sarri, te nisu željeli dovoditi pojačanja bez njegove saglasnosti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!