NaslovnicaVijestiPredsjednik Reala Florentino Perez nazvao Josea Mourinha i Cristiana Ronalda idiotima!

Predsjednik Reala Florentino Perez nazvao Josea Mourinha i Cristiana Ronalda idiotima!

Predsjednik Real Madrid Florentino Perez je uhvaćen na audio snimku koji je procurio na interenetu, ovaj put vrijeđajući Josea Mourinha i Crstiana Ronalda.

Predsjednik Reala Florentino Perez

U utorak je u španjolskim medijima procurio audio snimak razgovora 2006. godine u kojem je Perez vrijeđao dvije legende Reala Ikera Casillasa i Raula.

Međutim, sada je došlo do otkrića dodatnog razgovora koji je snimljen 2012. godine, 74-godišnjak je nazvao idiotima Mourinha, tadašnjeg menadžera kluba i Ronalda, koji je u to vrijeme već proveo tri godine na Bernabeu.

“On je lud”, citirali su Pereza, koji je to rekao za Cristiana Ronalda.

“Ovaj tip je idiot, bolestan čovjek. Mislite da je taj tip normalan, inače ne bi radio sve stvari koje radi.”

Španjolac bi možda imao poentu da Ronaldo nije normalan, uostalom govorite o veodećem strijelcu kluba svih vremena koj je u 438 nastupa postigao 450 golova.

Mourinho, koji je imao manje od godinu dana ugovora sa Bernabeuom u to vrijeme, osvojio je La Ligu i okončao dominaciju Barcelone koja je bila pod vodstvom Pepa Guardiole, nazvan je idiotom.

“To su momci strašnog ega, obojica razmaženi, trener i on, ali ne vide stvarnost,” rekao je predsjednik Perez.

“Mourinho je idiot. Nije da ne želi igrati. Pomalo je nenormalan. Vozi bez dozvole. “

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!