NaslovnicaVijestiPregled najvećih transfera u ovom zimskom prijelaznom roku! Drugi dio...

Pregled najvećih transfera u ovom zimskom prijelaznom roku! Drugi dio…

Bio je zimski prijelazni rok kakvog ćemo dugo pamtiti. Vjerojatno najdinamičniji zimski prijelazni rok ikada. Razlog ovako dinamičnog prijelaznog roka je nadolazeće prvenstvo u Rusiji ovo ljeto, ali vidjeli smo i neke velike transfere koji nisu toliko povezani s tim.

zimskog prijelaznog roka

Najveći transferi zimskog prijelaznog roka. Od 10 najskupljeg transfera pa nadalje…

Joao Mario > West Ham

Portugalski playmaker i jedna od zvijezda Eura2016 nije se snašao u Interu kao što je očekivano. Nakon Eura svi su htjeli sjajnog playmakera, no nije dokazao kvalitetu kakva se od njega očekivala. Plaćen je 40 milijuna eura, a samo godinu i pol kasnije poslan na posudbu u West Ham. Igrač je bio željan minutaže jer se želi pripremiti za Svjetsko prvenstvo.

Ross Barkley > Chelsea

Sjajni veznjak prešao je iz Evertona u Chelsea u transferu koji je trebao biti finaliziran na deadline day ljetnog prijelaznog roka. Navodno je Ross već bio na liječničkom pregledu kada je transfer propao. Transfer je konačno realiziran, vrijedan je 16 milijuna eura jer je Everton radije prihvatio i takvu ponudu nego da na ljeto ode besplatno.

Michy Batshuayi > Dortmund

Ovaj zimski prijelazni rok imali smo jako zanimljivu situaciju začaranog kruga transfera. Naime, Arsenal je htio Aubameyanga. Chelsea je tražio igrača sa dobrom skok igrom te ga našao u Giroudu. Dortmund je hitno tražio zamjenu za Aubameyanga koju je ponašao u napadaču Chelsea – Batshuayiju. Svi su pristali i Michy je otišao na posudbu u Dortmund do kraja sezone gdje će se pripremati za Svjetsko prvenstvo

Theo Walcott > Everton

Everton je u ovom zimskom prijelaznom roku imao ozbiljne namjere da pojača momčad. Iz ekipe je otišao Ross Barkley, ali brzo su našli nova pojačanja. Jedno od takvih je Theo Walcott, nekada velika engleska nada, danas je 28-godišnjak koji je za 22,5 milijuna eura prešao u Everton. Nažalost, Theo je napravio ozbiljnu karijeru u Arsenalu, ali i dalje nikada nije napravio karijeru kakva se od njega očekivala.

Cenk Tosun > Everton

Napadač iz Besiktasa drugo je veliko pojačanje koje je Everton napravio ovu zimu. Naime, Tosun igra sjajan nogomet u Turskoj, no odlučio je kako je vrijeme nove izazove u karijeri. Kada je stigla ponuda iz Engleske nije bilo previše razmišljanja i Cenk Tosun postao je novi igrač Evertona za 22 milijuna eura.

Guido Carrillo > Southampton

26-ogodišnji napadač iz Argentine došao je u Monaco 2015. godine za 9 milijuna eura, no u Monacu su očekivali više od njega. U 15 utakmica u francuskom prvenstvu ove sezone zabio je samo 4 gola, a kada je stigla ponuda od 22 milijuna eura iz Engleske, Monaco nije previše razmišljao te ga je prodao.

[su_cashout]

Manuel Akanji > Dortmund

Nakon što je Dortmund odlučio da će prodati Subotića u St.Etienne odmah su našli vrhunsku zamjenu. Mladi stoper Basela Manuel Akanji, tek su mu 22 godine i svijetla je budućnost je pred njim. Transfer vrijedan 22 milijuna eura.

Pietro Pellegri > Monaco

Jedan od najzanimljivih transfera ovog prijelaznog roka. 16-ogodišnjak iz Genoe plaćen je 21 milijun eura. Tinejdžer koji igra na poziciji napadača odbio je transfer u Juventus i potpisao za Monaco.

Daniel Sturridge > WBA

Nekada napadač Manchester Cityja i Chelsea, te do jučer napadač Liverpoola nezadovoljan minutažom kod Kloppa zatražio je da ode na posudbu do kraja sezone kako bi se pripremio za Svjetsko prvenstvo. Spominjao se odlazak u Inter, no na kraju je dogovorena samo posudba u WBA do kraja sezone.

Emerson > Chelsea

Emersonov transfer trebao je biti samo dio paketa u kojem je Chelsea htio kupiti njega i Džeku u kompletu, no uprava Rome odlučila je zadržati Edina. Po mnogima nejasan potez Contea – zašto igrača koji sjedi na klupi u Romi platiti 20 milijuna eura, no ostaje vidjeti..

Oliver Giroud > Chelsea

Kao što je već spomenuto. Giroud je jedan od transfera u začaranom krugu Arsenal – Dortmund – Chelsea. Nakon 5 i pol sezona u dresu Arsenala Oliver Giroud sreću je odlučio potražiti u Chelseaju jer u Arsenalu za njega više nema mjesta, tamo su sada Lacazette i Aubameyang. Naime, Conte je cijeli prijelazni rok tražio igrača sa dobrom skok igrom, spominjali su mediji Carrolla i Croucha, no na kraju je realiziran transfer Girouda za 17 milijuna eura.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Marko Pjaca > Schalke

Hrvatski reprezentativac konačno se vratio od ozljede nakon duže stanke. U Juventusu trenutno nema mjesta za njega, posebno tako nepripremljenog. Uprava Juventusu odlučila ga je poslati na posudbu kako bi se vratio u formu i pripremio za Svjetsko prvenstvo.

Rafinha > Inter

Rafinha je još jedan u nizu igrača koji nisu zadovoljni minutažom pa su odlučili potražiti novi klub. No kod Rafinha nije riječ samo o posudbi. Rafinha je napustio Barcelonu jer je dolaskom Coutinha u potpunosti ostao bez prilike za igranjem ozbiljnije uloge u Barceloni. Trenutno je u Interu gdje je potpisao transfer vrijedan 35 milijuna eura, ali do kraja sezone je riječ o posudbi, a tek onda će Inter uplatit novce Barceloni.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!