NaslovnicaVijestiPregled najvećih transfera u ovom zimskom prijelaznom roku! 1. dio - TOP...

Pregled najvećih transfera u ovom zimskom prijelaznom roku! 1. dio – TOP 10

Bio je zimski prijelazni rok kakvog ćemo dugo pamtiti. Vjerojatno najdinamičniji zimski prijelazni rok ikada. Razlog ovako dinamičnog prijelaznog roka je nadolazeće prvenstvo u Rusiji ovo ljeto, ali vidjeli smo i neke velike transfere koji nisu toliko povezani s tim.

zimskog prijelaznog roka

Najveći transferi zimskog prijelaznog roka:

Phillipe Coutinho > Barcelona

Naravno, na prvom najveći transfer ovo prijelaznog roka i treći najveći u povijesti nogometa. Sjajni Brazilac prešao je u FC Barcelonu iz Liverpoola za cijenu od 160 milijuna eura (120 + 40). Coutinho je bio velika želja Barcelona još na ljeto, ali Liverpool je tada odlučio ne prodati ga, no sada su ipak prihvatili visoku ponudu Barcelone. Mnoge je iznenadilo da se ovaj transfer događa u zimskom prijelaznom roku jer Coutinho ne može igrati u Ligi prvaka za Barcelonu jer je u prvoj polusezoni nastupao za Liverpool.

Virgil van Dijk > Liverpool

Prije nego li je Liverpool prodao Coutinha prvo su se osigurali da riješe svoju najveću manu – lošu obranu. Kako bi popravili nedostatke u obrani Klopp se odlučio za sjajnog Virgila van Dijka kojeg je platio 85 milijuna eura i tako ga učinio najskupljim stoperom u povijesti nogometa.

Alexis Sanchez – Mkhitaryan

Alexis Sanchez odbio je produžiti ugovor sa Arsenalom i bilo je samo pitanje hoće li otići u Bayern, City, United, Juventus ili Chelsea na ljeto besplatno ili će Arsenal sada prodati za manju cifru. Transfer u City bio je blizu realizacije, ali Jose Mourinho u igru je uključio Mkhitaryana i dao Alexisu najveću plaću u ligi. Transfer je brzo bio dogovoren. Alexis je obukao dres Uniteda, a Mkhitaryan Arsenala.

Diego Costa > Atletico Madrid

Diego Costa vratio se u Atletico Madrid – mjesto gdje je izgradio svoje ime. ‘Zločesti dečko’ nije imao sjajan odnos sa Conteom, a kada je Chelsea doveo Moratu, nije bilo nazad. Costa je odlučio vratiti se u Atletico, no taj proces bio je dulji nego se očekivalo. Trebao je biti ljetos, no realiziran je tek ovu zimu za cijenu od 66 milijuna eura.

[su_live_koeficijenti]

Aymeric Laporte > Manchester City

Sjajni 23-ogodišnji stoper potpisao je za Manchester City. Bilbao je za njega dobio 65 milijuna eura i po mnogima je ovo vrlo nerealna cijena za igrača koji nikada nije nastupio za reprezentaciju i ima samo 450 minuta iskustva u Ligi prvaka.

Pierre-Emerick Aubameyang > Arsenal

Gabonski napadač konačno je pobjegao iz Borussije Dortmund. Njemačka javnost već se počela zgražati na koje sve načine Aubameyang forsira svoj odlazak iz Dortmund. Prvo se javno nudio Real Madridu, pa nakon toga se spominjao povratak u Milan, a sada kada je došla ponuda iz Arsenala. Odmah je bio spreman odletjeti u London, bez pravog oproštaja od kluba gdje je stekao onu pravu slavu. Sjajni napadač plaćen je 64 milijuna eura. Arsenal sada ima pravi Arsenal u napadu – Ozil, Aubameyang, Lacazette, Mkhitaryan…

Cedric Bakambu > Peking Sinobo Guoan

26-ogodišnji napadač nakon sjajne polusezone u dresu Villarreala gdje je zabio 14 golova odlazi igrati u Kinu. Klubi z glavnog grada Kine, Peking Sinobo Guoan, platio je za usluge Bakambua 40 milijuna eura i nažalost još jedan sjajan igrač odlazi iz Europe put dalekog istoka.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Inigo Martinez > Bilbao

Kada je Bilbao odlučio prodati Laportea za velikih 65 milijuna eura odmah su našli zamjenu. Isti dan kada je Laporte otišao u Englesku Bilbao je doveo Martineza. Za Laportea i Martineza su rekli da su dva najbolja stopera u LaLigi koja ne igraju u Atleticu, Realu i Barci. Dovoljno govori o kvaliteti 26-ogodišnjeg stopera koji je Sociedadu plaćen 32 milijuna eura.

Lucas Moura > Tottenham

25-ogodišnji Brazilac ove sezone odigrao je samo 79 minuta u dresu PSG. Zbog nedovoljne minutaže kraj Neymara, Mbappea, Draxlera i Di Marije Moura je odlučio potražiti svoju sreću u Engleskoj i na taj način izboriti svoje mjesto u avionu za Rusiju. Transfer vrijedan 28 milijuna eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!