NaslovnicaVijestiPREGOVORI OTVORENI: Liverpool dovodi novo pojačanje u napadu - stiže zvijezda iz...

PREGOVORI OTVORENI: Liverpool dovodi novo pojačanje u napadu – stiže zvijezda iz Bundeslige!

Liverpool je navodno započeo razgovore oko transfera napadača RB Leipziga i metu Manchester Uniteda Tima Wernera.

PREGOVORI OTVORENI

Njemački internacionalac je u posljednje vrijeme veliki hit u Bundesligi i čini se da bi mogao biti sjajan za većinu klubova širom Europe.

Ostaje da se vidi gdje će Werner završiti kad neumitno krene dalje, ali trenutno izgleda da bi Liverpool mogao biti njegovo najvjerojatnije odredište.

To je prema pisanju Transfer Podcasta, gdje objašnjavaju da su Redsi već otvorili pregovore za Wernera.

Liverpool će se nadati da će ovaj transfer biti završen u bliskoj budućnosti, a čini se da United u međuvremenu pronalazi niz brojnih mogućih opcija za napad.

Crveni đavoli su također povezani i sa Erlingom Haalandom, Mariom Mandžukićem i Moussom Dembeleom, tako da Wernderu možda to neće biti prioritet.

Međutim, Podcast tvrdi da u posljednje vrijeme žestoko nadgledaju 23-godišnjaka, pa bi mogli dati sve od sebe da se vrate u prvobitni položaj u vezi sa tim transferom.

Čini se da je Werner idealan za Liverpool, međutim, njegov kolega Nijemac, Jurgen Klopp je pokazao da može raditi čuda sa talentiranim mladim igračima, posebno u napadu.

Najnovije vijesti

Arsenalov najskuplji igrač otkrio što jede prije utakmica: To mi je...

0
Najskuplji nogometaš u povijesti Arsenala Declan Rice u intervjuu za magazin Men's Health otkrio je što konzumira prije svake utakmice i iznenadio navijače. 25-godišnjak...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!