NaslovnicaVijestiPREKIPJELO IM: Navijači Chelseaja zahtijevaju odlazak dvije zvijezde, ne žele ih više...

PREKIPJELO IM: Navijači Chelseaja zahtijevaju odlazak dvije zvijezde, ne žele ih više u klubu!

Chelsea je jučer u derbiju 34. kola Premier lige pretrpio poraz na Anfieldu rezultatom 2-0, te tako znatno umanjio šanse da završi u top četiri i izbori Ligu prvaka sljedeće sezone.

Navijači Chelseaja žele odlazak Higuaina

Domaćin je slavio golovima Sadija Manea i Mohameda Salaha u drugom poluvremenu, a najveća zvijezda gostiju Eden Hazard odigrao je razočaravajuću utakmicu, te promašio dvije velike prilike, koje su im mogle donijeti bod.

Međutim, po svemu sudeći Plavcima nije bilo suđeno, te će ostati na četvrtom mjestu još neko vrijeme, s obzirom da Manchester United, koji je na petom mjestu i ima dva boda manje, te Arsenal na šestom mjestu još nisu odigrali svoje utakmice 34. kola.

Navijači kluba iz zapadnog Londona nisu krili nezadovoljstvo nakon ovog poraza, a posebno su bili ljuti na nastupe dviju zvijezda. Riječ je o Gonzalu Higuainu, koji je odigrao očajno nakon ulaska u igru u drugom poluvremenu, te Willianu. Pojedini navijači su na društvenim medijima išli do te mjere da su poslali poruku kako njih dvojicu više ne žele vidjeti u plavom dresu do kraja sezone, a mnogi su ih podržali u tome.

Higuain je na Stamford Bridge stigao u zimskom prelaznom roku iz Juventusa na posudbu do kraja sezone, i od tada je na ukupno 13 nastupa u svim takmičenjima postigao tek tri gola. S druge strane, Willian je u klubu od 2013. godine, kada je stigao iz Anžija za 35 miliona eura. Ukupno je skupio 286 nastupa, postigao 52 gola i podijelio 53 asistencije, od čega je 50 nastupa skupio ove sezone.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!