NaslovnicaVijestiPremiership i Bundesliga počinju večeras

Premiership i Bundesliga počinju večeras

Večeras počinju engleski Premiership i njemačka Bundesliga, dvije od pet najboljih europskih liga.

Premiership će započeti londonskim derbijem u 21 sat u kojem se sastaju Crystal Palace i Arsenal. Naslov prvaka brani Manchester City, a glavni konkurent bit će mu, kao i prošle sezone, Liverpool.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U borbi za Ligu prvaka trebali bi se naći i Chelsea, Arsenal, Manchester United i Tottenham, dok će priliku iz drugog plana tražiti West Ham. Glavni kandidati za ispadanje su i momčadi koje su ušle u ligu – Fulham, Nottingham Forest i Bournemouth.

Bundesliga će započeti pola sata ranije, a njemačko prvenstvo otvorit će prvak Bayern gostovanjem u Eintrachtu u Frankfurtu.

Bavarci su prošle sezone na superioran način osvojili naslov, a čini se da se isti scenarij sprema i ove sezone iako su ostali bez Roberta Lewandowskog. No, ne bude li sve pošlo najbolje u svlačionici Bayerna, Borussia Dortmund, Leipzig i Bayer Leverkusen spremni su uskočiti u borbu za naslov.

Od sredine studenog do kraja prosinca slijedi pauza zbog Svjetskog prvenstva u Kataru, a Premiership i Bundesliga završavaju krajem svibnja iduće godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!