NaslovnicaVijestiGROZNA VIJEST IZ NIZOZEMSKE: Nakon sudara sa protivničkim nogometašem preminuo 13-godišnji vratar

GROZNA VIJEST IZ NIZOZEMSKE: Nakon sudara sa protivničkim nogometašem preminuo 13-godišnji vratar

Mladi nogometaš nižerazredne ekipe Mvr Heerenberg ostao je bez svijesti nakon sudara s protivničkim vratarom, a kasnije toga dana je preminuo u bolnici.

U Nizozemskoj, tijekom nogometne utakmice mlađih uzrasta, vratar nižerazrednog tima Mvr Heerenberg, nakon sudara s igračem iz protivničke ekipe, ostao je ležaati bez svijesti na terenu. Unatoč brzoj reakciji klupskog osoblja i kasnijoj medicinskoj pomoći, 13-godišnjak je umro u bolnici kasnije tog dana.

Nogometni klub MvR Heerenberg objavio je u priopćenju kako je njihov 13-godišnji vratar, nakon što je ostao bez svijesti na terenu tijekom subotnje utakmice nakon sudara sa protivničkim igračem, umro u bolnici u Nijmegenu.

>> IZABRAO FULHAM: Jean Michael Seri otkrio zašto je odbio ponude Chelseaja i Liverpoola!

“Duboko smo ožalošćeni i tužni u nizozemskom nogometnom savezu, a naše su misli zajedno sa njegovom obitelji i članovima Mvr Heerenberg kluba”, izjavio je Jan Dirk van der Zee, direktor amaterskog nogometa u nizozemskom nogometnom savezu, na društvenoj mreži Twitter.

[su_poker]

“Još uvijek ne možemo vjerovati da je nesretni sudar imao tako ozbiljne posljedice. Od tada, naše misli su sa njegovom obitelji, prijateljima i kolegama. Želimo im svu snagu da prebrode taj ogroman gubitak” – rekao je načelnik opštine Montferland, Peter de Baat.

Zbog nesreće, preostali krug prvenstva i trening u ponedjeljak su otkazani.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!