NaslovnicaVijestiPresudite sami: Riječi koje je Buffon uputio arbitru Michelu Oliveru ipak nisu...

Presudite sami: Riječi koje je Buffon uputio arbitru Michelu Oliveru ipak nisu bile za crveni karton!

Vjerovatno niko na svijetu nije očekivao onakav rasplet utakmice izmežu Real Madrida i Juventusa. Real je na kraju prošao u polufinale Lige prvaka a mnogi od vas  smatraju da se tu nalazi neopravdano. Barem zbog činjenice da se tu nalazi, zahvaljujući kontroverzno dosuđenom penalu, kojeg je duboko u produžetku u gol pretvorio Cristiano Ronaldo.

Buffon uputio arbitru Michelu Oliveru

Ova situacija je veoma razbijesnila kompletan tabor Juventusa a mnogi nogometni navijači su bili jednoglasni da je tim iz Torina bukvalno opljačkan i da nisu zaslužili ovakav oproštaj od najelitnijeg takmičenja na svijetu, posebno kada računamo činjenicu da bi ovo Buffonu mogao biti posljednji nastup u Ligi prvaka.

>> Što se dogodilo kada je Cristiano Ronaldo vidio Buffona poslije utakmice?

Zbog svog ponašanja, on je također i isključen. Legendarni talijanski vratar potpuno je izgubio živce, dok je prosvjedovao protiv suca Michaela Olivera, u nekoliko navrata ga je čak i odgurnuo i dodao mu nekoliko sočnih riječi koje možda i nisu bile za isključenje. Kako tvrde talijanski mediji, Buffon je engleskog arbitra prvo optužio da ne zna šta radi, a nekoliko puta nakon toga mu je rekao: “Idi napravi veliku nuždu.” Naravno, na engleskom jeziku u kojem ova fraza ima sasvim drugo značenje.

[su_cashout]

Nakon toga uslijedilo je isključenje koje je konačno pokopalo Juventusove nade za plasman u polufinale. Čak kada bi rezervni vratar Wojciech Szczęsny odbranio penal Juventus bi u narednih 30 minuta na Santiago Bernabeu teško izašao na kraj sa Realom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!