NaslovnicaVijestiPrije dvije godine ga platili 50 miliona eura, a sada ga nude...

Prije dvije godine ga platili 50 miliona eura, a sada ga nude Crvenoj Zvezdi – BESPLATNO?!

Neke stvari u nogometu ponekad nisu baš razumljive. Pogotovo danas kada su cijene nogometaša dostigle nevjerovatne brojke i kada svaki nogometaš sa bilo kakvim internacionalnim iskustvom može napraviti velik transfer, ali ovo što se dešava u Kini zadnjih dana je zaista nevjerovatno.

sada ga nude Crvenoj Zvezdi

Tako, na primjer, mnogi ne mogu razumjeti veliku brazilsku Alex Teixeiru, koji je blistao u dresu Šahtara bio na meti velikana Liverpoola ali je napravio potez koji mnogi nisu pravdali. U zenitu svoje karijere je otiša za novcem i to u Kinu, gdje je sada nepoželjan i klub ga se želi riješiti svim silama.

>>NEVJEROVATNE BROJKE: Bakambu postaje jedan od najskupljih svih vremena, njegova plata u Kini se prkosi sa zdravim razumom

Liverpoolčani su tada Šahtaru ponudili 40 milijuna eura za Brazilca, no Ukrajinci su odbili ponudu, a pola godine kasnije, su od Jiangsuna Suninga za njega dobili 50 milijuna eura. Ispostavit će se na kraju, dobar posao za klub ali ne za igrača.

[su_bonus]

Kinezi nisu zadovoljni njegovim igrama te ga se žele riješiti zbog ograničenja broja stranaca u ekipi, te su ga spremni poslati na posudbu za koju bi sami snosili troškove.  Prema svjedoćenju srpskih medija, Teixeira je tako ponuđen Crvenoj Zvezdi! Ugledni srpski agent je tako čelnicima Zvezde ponudio ovog igrača za kojeg Zvezda ne bi izdvojila ni jednog jedinog eura!

Zvezda je bila za taj scenarijo, ali je navodno ponudu odbio Teixeira i to iz bizarnog razloga. On naime želi da se vrati u rodni Brazil prvenstveno zbog toga što je njegova supruga trudna te sa njom želi provoditi više vremena. Ako supruga ne bi bila trudna, on bi pristao na dolazak u Srbiju.

[su_live_koeficijenti]

Šteta za Zvezdu, jer da je Teixeira došao u Beograd to bi bilo najveće pojačanje posljednjih godina te bi uveliko pomogao Zvezdi u Europskoj ligi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!