NaslovnicaVijestiPRIMARNI CILJ MANCHESTER UNITEDA: Zvijezda koju plaćaju 110 milijuna funti će donijeti...

PRIMARNI CILJ MANCHESTER UNITEDA: Zvijezda koju plaćaju 110 milijuna funti će donijeti kvalitetu na Old Trafford!

Manchester United je bio vrlo loš ove sezone u obrani, te će, kako se izvješćuje, ovog ljeta izvesti mamutsku ponudu da dovede svoj primarni obrambeni cilj.

Primarni cilj

Crveni đavoli su primili 44 gola u 333 utakmice Premier lige, dajući im najgori obrambeni rekord u prvih osam ekipa na tabeli.

To se događa unatoč činjenici da Ole Gunnar Solskjaer ima bezbroj mogućnosti koje su mu već na raspolaganju, pa je možda pitanje kvalitete nad količinom.

Kao što se vidjelo utjecajem Virgila van Dijka u Liverpoolu, otkako se prošle godine pridružio iz Southamptona, potpisivanje obrambenog igrača sa velikim novcima moglo bi napraviti razliku u pretvaranju prave obrane.

Imajući na umu Nizozemca, The Express tvrdi da će nakon što je Real Madrid zacijenio Raphael Varanea, Manchester United krenuti po Napolijevog Kalidou Koulibalyja.

Međutim, ni taj transfer neće biti jeftin, jer je sugerirano da će morati platiti talijanskim divovima 110 milijuna funti, što će zasjeniti svjetski rekord u transferima za obrambenog igrača kojeg je prošlog ljeta Liverpool postavio na Van Dijku. Sport kaže da je on stigao na Anfield za 75 milijuna funti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!