NaslovnicaVijestiPrivedena trojica navijača Dinama u Torinu

Privedena trojica navijača Dinama u Torinu

Trojica navijača nogometnog kluba Dinamo iz Zagreba lakše su ozlijeđena u sukobu s talijanskom policijom uoči utakmice protiv Juventusa u Ligi prvaka i nalaze se u pritvoru, rekla je danas policije u Torinu.

navijača

“Trojici Dinamovih navijača pružena je liječnička pomoć, nije ništa strašno, riječ je o lakšim ozljedama. Oni se sada nalaze u pritvoru”, rekla je glasnogovornica policije za Hinu.

I iz Dinama je potvrđeno da su trojica navijača uhićeni u Torinu.

Navijači Dinama, oko 200 njih, koji su se juče oko 18:45 već nalazili na tribini, pokušali su da izađu sa stadiona kako bi se obračunali s navijačima Juventusa, rekla je glasnogovornica. Policija je koristila suzavac kako bi spriječila eventualni sukob, a metež je trajao nekoliko minuta. Navijači su se zatim vratili na tribinu.

U 19.30 sati na tribinu je došla nova skupina Dinamovih navijača. Njih je pokušala napasti ista grupa koja je bila spremna da se sukobi s navijačima Juventusa. Policija je ponovno intervenirala i tom prilikom je došlo do okršaja između policije i navijača u kojem su trojica navijača bolje ozlijeđena.

Jednom je odmah pružena liječnička pomoć, dok su dvojica odvezena u ambulantu. Nakon toga su privedeni i trebao bi izaći pred istražnog suca.

Dinamo je poražen od Juventusa s 2:0 u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka, završivši tako na poslednjem mjestu u skupini, bez osvojenog boda i postignutog gola (gol-razlika 0:15).

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!