PROBLEMI U SVLAČIONICI REAL MADRIDA: Sergio Ramos i Isco ne žele da ovaj čovjek preuzme Los Blancose!

Problemi u svlačionici Real Madrida. Sergio Ramos i Isco ne žele da ovaj čovjek preuzme Los Blancose! Čini se da igrači Real Madrida nisu previše sretni zbog izgleda da će se Manchester Unitedov menadžer vratiti u klub u kojem bi trebao zamijeniti Julen Lopeteguija.

Problemi u svlačionici

Španjolski Don Balon tvrdi da su neki igrači reagirali vrlo loše kada su čuli da bi se Mourinho mogao možda vratiti nazad u klub, gdje se špekulacije o Lopeteguijevom odlasku nastavljaju.

U izvješću se izdvaja da su Sergio Ramos i Isco dva igrača koji su posebno zabrinuti, a oni su također već radili pod vodstvom Portugalca, dok je Isca najviše strah, jer 55-godišnji trener ne vjeruje mnogo ofanzivnim veznjacima kao što je on.

Marca izvještava da Lopetegui izgleda blizu otkaza, iako očekuju da će trener B momčadi Santiago Solari preuzeti tim za sada.

Međutim, Mourinhovo ime neće otići tako lako, sa izvješćem iz Metroa, koje navodi da je bivši menadžer Los Blancosa njihov prvi cilj.

Iako je Mourinho dugo bio smatran jednim od najboljih menadžera u ovoj igri, njegov ugled je u posljednje vrijeme pogođen sa nekim lošim rezultatima u Unitedu.

Nakon što je napustio prethodne poslove u Chelseaju i Real Madridu pod velikim upitnikom, Mourinho oštre metode upravljanja se sada ispituju više nego ikada, jer im se čini da ne daju isti uspjeh kao i prije.

Pa ipak, s obzirom na to koliko loše Lopetegui trenutno radi u Real Madridu, Mourinho bi sigurno imao nešto pozitivno u svom iskustvu i taktičkom znanju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.