NaslovnicaVijestiPROBLEMI ZA CHELSEA: Jedna od najvećih zvijezda propušta finale Europske lige!

PROBLEMI ZA CHELSEA: Jedna od najvećih zvijezda propušta finale Europske lige!

Chelseajeve pripreme za finale Europske lige protiv Arsenala, koje je na rasporedu u srijedu, pretrpjele su veliki udarac nakon što je jedna od najvećih zvijezda kluba N’Golo Kante pretrpjela povredu koljena, te neće nastupiti na toj utakmici.

Francuski reprezentativac je navodno iščašio koljeno na jučerašnjem treningu, te je teren napustio u velikim bolovima. Iako se iz kluba još uvijek nisu oglasili oko težine povrede, početni dojmovi su daleko od pozitivnih.

Kante je propustio posljednje dvije utakmice ‘Plavaca’ nakon što je povrijedio tetivu u pobjedi protiv Watforda ranije ovog mjeseca, ali se na treninge vratio prošlog tjedna. Trener Maurizio Sarri je bio uvjeren kako će on nastupiti u finalu protiv Arsenala, ali sada su sve nade pale u vodu, a talijanski stručnjak će po svemu sudeći priliku u veznom redu dati Barkleyu, Jorginhu i Kovačiću.

28-godišnjak je četvrti igrač ‘Plavaca’ koji neće nastupiti u finalu, a ostala trojica se još uvijek oporavljaju od teških povreda. Riječ je o Antoniju Rudigeru, Hudson-Odoiju i Loftus-Cheeku. Rudiger je također pretrpio povredu koljena u remiju protiv Manchester Uniteda, te je imao operaciju. Na Stamford Bridgeu se nadaju kako će se on uspjeti oporaviti do početka predsezonskih priprema, dok to vjerovatno neće biti slučaj sa ostalom dvojicom, koji su pretrpjeli puknuće ahilove tetive.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!