NaslovnicaVijestiPročitali mu sa usana: Evo što je Sadio Mane rekao Alexander-Arnoldu nakon...

Pročitali mu sa usana: Evo što je Sadio Mane rekao Alexander-Arnoldu nakon što mu je asistirao protiv West Hama!

Liverpool je u ponedjejak navečer osigurao pobjedu od 3-2 nad West Hamom, a Sadio Mane je postigao pobjednički gol u teškoj pobjedi na Anfieldu.

Sadio Mane rekao

Bila je to prava borba između dvije ekipe u Premier ligi, a Liverpool je bio u zaostatku nakon što su vodili te postigli prvi gol.

No, i dalje nastavljaju juriti ka tituli Premier lige, Čekićari ih nisu mogli pobijediti, jer je Liverpool preokrenuo u posljednjim minutama susreta.

Mane je bio na listi strijelaca kada je postigao gol nakon asistencije Alexander-Arnolda za 3-2, a zatim je zvijezda Redsa viđena kako govori nešto svom suigraču dok su slavili, što možete vidjeti ispod u snimku.

Sada je jedan Liverpoolov navijač otkrio kako je pročitao sa usana Manea, koji je svom suigraču Alexander-Arnoldu rekao, neki tvrde “volim te”, a drugi vjerujuju da je to bila riječ “Hvala.”

Bilo kako bilo, to je samo još jedna čudesna gesta Manea da iskaže svoju zahvalnost, jer nailazi na zaista simpatičnog pojedinca i svakako superzvijezdu na terenu za Liverpool. I jasno, cijeni svog suigrača..

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!