NaslovnicaVijestiPROCURILE INFORMACIJE O PRVOM POJAČANJU LIVERPOOLA OVE ZIME: Redsi plaćaju otpusnu klauzulu...

PROCURILE INFORMACIJE O PRVOM POJAČANJU LIVERPOOLA OVE ZIME: Redsi plaćaju otpusnu klauzulu i spremili petogodišnji ugovor!

Liverpool je navodno u naprednim razgovorima oko transfera Salzburgove zvijezde Takumi Minaminoa, izjavio je novinar Fabrizio Romano.

PROCURILE INFORMACIJE

Pogedajte dolje kako Romano u objavi na Twitteru tvrdi da Redsi pregovaraju o petogodišnjem ugovoru za Minaminov prelazak na Anfield i spremni su platiti otpusnu klauzulu.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!

Ovo izgleda uzbudljivo potencijalno pojačanje Liveproola, a razna izvješća danas objavljena sugeriraju da je ovaj transfer u siječnju već riješen.

Times je izvijestio da je menadžer Liverpoola Jurgen Klopp pokretač ovog pojačanja.

U međuvremenu, pouzdani novinar James Pearce je također izjavio da taj transfer izgleda prilično vjerojatan i kaže da očekuje da će se i dogoditi.

Romano tvrdi da je Minamino također imao ponude klubova iz Ligue 1 i Bundeslige, ali čin se da je Liverpool sada u poziciji da osigura taj transfer.

Japanski internacionalac bi trebao biti dobro pojačanje za Kloppovu momčad i trebao bi dati ekipi više dubine u napadu za drugu polovicu sezone, jer žele održati rastojanje koje u ovom trenutku imaju u Premier ligi, dok se bore i u Ligi prvaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!