NaslovnicaVijesti"Prodaj ga" - Bivši branič Liverpoola rekao Kloppu da se riješi zvijezde...

“Prodaj ga” – Bivši branič Liverpoola rekao Kloppu da se riješi zvijezde Liverpoola ovog ljeta

Bivši branič Liverpoola Jose Enrique rekao je šefu Redsa Jurgenu Kloppu da bi trebao prodati Nabyja Keitu ovog ljeta nakon što su se pojavila izvješća da je veznjak nezadovoljan na Merseysideu.

Keita ima još godinu dana ugovora na Anfieldu i uspio je odigrati samo 76 nastupa u Premier ligi tijekom pet sezona u klubu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Iako su ozljede bile glavni uzrok za njegovo ograničeno vrijeme igranja, nije uvjerio Kloppa da je vrijedan bogatstva koje je za njega platio. 27-godišnjak je frustriran nedostatkom minutaže i pretpostavlja se da bi to mogao biti razlog zašto su pregovori o novom ugovoru potpuno zaustavljeni.

Enrique, koji je igrao za Redse između 2011. i 2016., iznio je svoje mišljenje o situaciji u kojoj se Keita nalazi i savjetovao Kloppu što da radi s igračem.

“Ako nije sretan, prodaj ga ovog ljeta i barem ćemo dobiti nešto novca”, napisao je bivši igrač Newcastlea na svom Instagram storyju.

Uz još samo 12 mjeseci ugovora, Enrique je možda u pravu. Ako klub iz Merseysidea sada ne proda Keita, neće dobiti ništa od 48 milijuna funti koje su uložili u njega 2017.

Iako Thiago i Oxlade-Chamberlain također pate od ozljeda, odlazak Nabyja Keita mogao bi pomoći mladim igračima Harveyu Elliottu i Fabiu Carvalhou da dobiju više prilika da dođu do izražaja i zablistaju.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!