NaslovnicaVijestiProdan prije dvije godine: Mourinho vraća bivšeg igrača Manchester Uniteda na Old...

Prodan prije dvije godine: Mourinho vraća bivšeg igrača Manchester Uniteda na Old Trafford

Iako je Manchester United pobijedio pet od posljednjih šest utakmica Premier lige, njihovi su susjedi ti koji i dalje bježe sa naslovom.

Prodan prije dvije godine

Crveni đavoli su prošli tjedan pobijedili Bournemoutha, ali se nalazi 14 bodova iza Manchester Cityja sa utakmicom manje, prije današnje utakmice protiv WBA.

Da bi se stvari pogoršale, menadžer Jose Mourinho je potvrdio da će Eric Bailly morati operirati gležanj i propustit će tri mjeseca akcije.

23-godišnjak se utemeljio kao dominantan branič Manchester Uniteda od kada je postao Mourinhovo prvo pojačanje, pa će njegova odsutnost biti golem udarac za Portugalca.

[su_no1forfootball]

Međutim, izgleda da bi United mogao nešto poduzeti u predstojećem zimskom prijelaznom roku i to uključuje vraćanje bivšeg igrača Manchester Uniteda na Old Trafford.

S obzirom na Baillyovu ozljedu, The Mirror je izvijestio da je Manchester United spreman da napravi šokantnu ponudu za 29-godišnjeg Jonny Evansa u siječnju.

Nakon što je prošao sve mlađe kategorije Manchester Uniteda, reprezentativac Sjeverne Irske je odigrao 198 nastupa u devet sezona prije nego što je prodan 2015. godine od strane Louis van Gaala.

Vjeruje se da Mourinho misli da je puštanje Evansa za 6 milijuna funti u WBA bila ogromna pogreška Van Gaala i sada ga želi vratiti, ali mogao bi se suočiti sa velikom konkurencijom.

[su_live_koeficijenti]

Manchester Cityjeva ponuda od 20 milijuna funti je odbijena na ljeto, dok je Arsenal također zainteresiran zbog toga što se i na Emiratesu ozlijedio Shkodran Mustafi pa im je potreban branič.

Oba kluba su spremili ponude za siječanjski prijelazni rok i za bivšeg igrača Manchester Uniteda, koji je ova sezone igrao 15 puta za WBA.

Evans u siječnju navršava 30 godina, a WBA će, kako se izvješćuje, prihvatiti ponude od oko 30 milijuna funti za svog braniča, no mnogi se pitaju da li bi ga Mourinho baš trebao vratiti u Manchester United?


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!