NaslovnicaVijestiPROMJENA PLANOVA U JUVENTUSU: Umjesto Milinković-Savića dovode zvijezdu Chelseaja za 80 milijuna...

PROMJENA PLANOVA U JUVENTUSU: Umjesto Milinković-Savića dovode zvijezdu Chelseaja za 80 milijuna eura!

Promjena planova u Juventusu. Umjesto Milinković-Savića dovode zvijezdu Chelseaja za 80 milijuna eura! Chelseajevu i Francusku zvijezdu N’Golo Kantea prate giganti iz Italije, Juventus. Stara dama prati Francuza kao potencijalnu zamjenu za Miralema Pjanića koji će kako stvari stoje napustiti klub ovog ljeta.

Promjena planova

To izvještava CalcioMercato, koji napominje kako je veznjak Chelseaja glavni izbor kluba za zamjenu bivše romske zvijezde, jer je Pjanić na rubu odlaska iz talijanskog prvaka.

Isto izvješće također navodi da će Plavci tražiti barem 80 milijuna eura za bivšu zvijezdu Leicestera, a cijena koju bi neki mogli vidjeti kako jeftinu kada razmotrite mogućnosti koje igrač ima na raspolaganju.

[su_bet365_koeficijenti]

Budući da se pojavio na glavnoj nogometnoj sceni za Leicester tijekom svoje nevjerojatne sezone za naslov prvaka 2015/16.

Kante je postao poznato ime za nogometne navijače diljem svijeta.

Igrač je ovog ljeta bio od apsolutno vitalne važnosti za Francusku na Svjetskom prvenstvu sa svojom bezobzirnom agresijom i obrambenim sposobnostima koje su se dokazale kao ključni dio uspješne kampanje za njegovu reprezentaciju.

[su_bet365_100bonus]

Veznjak je također bio masivan pogodakk nakon što je prešao u zapadni London, sa Kanteom koji je uspio postait ogroman dio pobjede u osvajanju trofeja Premier lige 2016/17 sa Chelseajem.

Gubitak Kantea bi bio veliki udarac za Chelsea, jer nema puno igrača u svjetskom nogometu koji može raditi ono što on čini na dosljednoj osnovi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!